SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

powrot do normalnosci;)

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1279

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 204 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2866
witam chce wrocic po 3 miesiocach do cwiczen juz zaczoelm treningi.. lecz mam do dyspozycji krealkalyn i tse miale pomysl zeby brac tse na treningu bo mam troche brzucha;( a krealkalyn brac na siłownie.co o tym myslicie??
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 384 Napisanych postów 37476 Wiek 3 lata Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 126440
możesz brac obydwie rzeczy równolegle- oczywiście codziennie.
jednak musisz to uporządkować i zrobć cykl- wtenczas w połączeniu z rozsądnym treningiem i odżywianiem dużo szybciej powrócisz do dawnej formy, przekroczysz swoje najleosze osiągnięcia/chyba, że były b. dobre to bedzie to trwało dłużej, jeżeli spadki sa duże/.
tse- możesz zacząć od 2x1 lub 2x2
a KA nie wiem jaki masz?

Zmieniony przez - apokalipsa w dniu 2007-09-29 22:45:01
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 204 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2866
no rozumiem a tse radzisz jak brac przy takiej opici ze treningi mam 4 razy w tyg rano i raz wieczorem. a krealkalyn to mam 120kps mega caps
wiec jak radzisz?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
odswiezam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 384 Napisanych postów 37476 Wiek 3 lata Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 126440
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
dobra a jak te tse brac?? np zaczne 2x 1 to 1 przed treningiem rano i jedno przed obiadem?? a ka tak jak na opakowaniu??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
jeśli trenujesz rano to bierz tse rano i w porze np. okołoobiadowej, później także możesz jeżeli nie spowoduje to ujemnego wpływu na sen.

KA w takiej sytuacji przed treningiem, po nim i wieczorem.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

*** WYNIKI (str.2) - MEGABOL -> RYWALIZACJA <- ***

Następny temat

prosze ekspertow o pomoc z zestawem

WHEY premium