SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

potrzebna pilna pomoc

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1249

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 60 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 2641
siema mam 17 lat cwicze 4 miesiace po pólrocznej przerwie.Kiedy zapisalem sie na siłownie w pazdzierniku wazyłem 79 kilo ,przez ten czas moim głownym celem było nabranie masy i siły .Teraz mam 183 cm wzrostu i waze 87 kilo jetsem zadowolony z tego wyniku gdyz w bicepsie podskoczyło mi 4 cm (mam teraz 39)i na klatke wyciskam 30 kilo wiecej ,aktualnie 110 kilo.I tu zaczyna sie problem wraz z masa miesniowa przybyło mi troche zbednego tłuszczyku,teraz mam zaczac robic rzezbe jaednak nie wiem od czego zaczac.Po pierwsze nie wiem jak to jest z seriami czy robic je stałym nie zbyt duzym ciezarem i zwiekszac tylkom ilosc powtorzen czy zaczac od duzego ciezaru i stale go zmniejszac w kolejnych seriach przy czym zwieksajac liczbe powtorzen.Słyszalem rowniez ze dobrze jest połaczyc trening na rzeżbe z treningiem siłowym i aerobami aby nie spalic zbyt wiele mieska<jednak nie wiem jak to polaczyc.Mam jeszcze jedno pytanie co do aerobow ,bede 2 razy w tyg. wykonywal trening HIIT a 3 razy w tygodniu zwykły trening na rowerku i czy tego nie zad uzo.Z góry dziekuje za wasz porady .
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 1293 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 7539
powinienes zaczac od poczytania atlasu i postow podwieszonych
w nastepnej kolejnosci urzyc wyszukiwarki
bylo tego mnustwo

www.pajacyk.pl - Kliknij w brzuszek Pajacyka,
a pomożesz nakarmić głodne dziecko.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 377 Wiek 33 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 67368
siema jak dla mnie najlepszym rozwiązaniem jest normalny trening na mase + dieta redukcyjna i aeroby w ten sposób nie stracisz za dużo mięska
p.s. tak jak radzi fiacik poczytaj troche na forum a znajdziesz tego mnóstwo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Michail ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 212 Napisanych postów 48745 Wiek 48 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 91090
Proponuję porozmawiać o odżywianiu jeśli mięso idzie i jesteś zadowolony z efektow, a jedynym kłopotem jest balast tłuszczu.

PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

co to sa aeroby?

Następny temat

Prosze o pomoc! Potrzebuje planu treningowego na biceps mam tylko hantle

WHEY premium