wiek 22
budowa ekto
trening HST 12-8-3
HC-3xtydzien W-390 gr B- 220 gr T- 90 gr
MD-3xtydzien W-350 gr B- 220 gr T- 100 gr
LC-1xtydzien W-240 gr B- 220 gr T- 110 gr
Białko 180 gr zwierzęce ( 80%) + proch, roślionne 40 (20%)
Wegle 80 % skrobia 20% błonnik
Tłuszcze 55-60 % jedno nienasyceniowe 18-22% nasycone 16-20% wielo nienasyceniowe
Dni High carb
1.Mleko spożywcze 0,5 % tłuszczu 200
Płatki owsiane 100
Whey 30
2.Ryż brązowy 120
Mięso z piersi kurczaka bez skóry 120
oliwa 20
Trening
Whey Protein 82 30
owoce (banan/grefpfrut) 150
3.Ryż brązowy 120
Mięso z piersi kurczaka bez skóry 120
oliwa 20
4.schab 120
Oliwa z oliwek 20
Ryż brązowy 100
5.Mięso z piersi kurczaka bez skóry 120
Ryż brązowy 80
6.Ser twarogowy półtłusty 170
Oliwa z oliwek 20
B-2,9 T-1,2 W-5,0 3300 kcl
białko 180 gr zwierzęce + proch, roślionne 40
Midlle carb
1.Mleko spożywcze 0,5 % tłuszczu 200
Płatki owsiane 100
Whey 30
2.Ryż brązowy 110
schab 110
trening (aero/cardio)
Whey Protein 82 30
3.Ryż brązowy 110
Mięso z piersi kurczaka bez skóry 130
4.Mięso z piersi kurczaka bez skóry 120
Oliwa z oliwek 20
Ryż brązowy 100
5.Mięso z piersi kurczaka bez skóry 100
Ryż brązowy 100
Oliwa z oliwek 20
6.Ser twarogowy półtłusty 150
Oliwa z oliwek 20
B-2,8 T-1,2 W-4,6 3200Kcl
Dni Low Carb
1.Mleko spożywcze 0,5 % tłuszczu 200
Płatki owsiane 100
Whey 30
orzechy włoskie 30
2.Ryż brązowy 90
schab 130
oliwa 20
3.Ryż brązowy 90
Mięso z piersi kurczaka bez skóry 130
oliwa 20
4.Mięso z piersi kurczaka bez skóry 120
Ryż brązowy 50
5.Mięso z piersi kurczaka bez skóry 120
oliwa 15
6.łosoś 150
Oliwa z oliwek 5
B-2,6 T-1,4 W-3,0 2700 kcl
codziennie dochodzi 450 gr warzy głównie pomidor +ogórek lub brokuł, piers zmieniam na schab,szynke, łososia/, ryz brązowy na paroboliczny
ser na jaja, łososia z grila, tuńczyka, makrele
oliwe na orzechy
HC mam w dni treningoiwe czyli 3 x tydzien
Mc mam 2 dni( jesli masa nie ruszy zwieksze do 3 dni, kosztem dnia LC)
i 2 dni LC
Doradca w dziale Alternatywna Droga
Instruktor Sportów Siłowych
Dietetyk