Płatki owsiane 80g
Rodzynki suszone 50g
Mleko spożywcze 2% tłuszczu 500ml
Oliwa z oliwek 20ml
Ostrowia WPC 80 30g
B 52g T 38g W 109g (991 kcal)
II POSIŁEK (szkoła)
Mięso z piersi kurczaka bez skóry 100g
Ryż brązowy 100g
Pomidor 100g
Orzechy włoskie 30g
Banan 130g
B 35g T 23g W 100g (756 kcal)
III POSIŁEK
Ryż brązowy 100g
Mięso z piersi kurczaka bez skóry 100g
Pomidor 100g
B 30g T 3g W 70g (436 kcal)
IV POSIŁEK
Ryż brązowy 100g
Mięso z piersi kurczaka bez skóry 100g
Pomidor 100g
B 30g T 3g W 70g (436 kcal)
V POSIŁEK
Filet z pangi 100g
Chleb żytni pełnoziarnisty 100g
Pomidor 100g
Oliwa z oliwek 20ml
B 24g T 22g W 50g (498 kcal)
VI POSIŁEK
Ser twarogowy chudy 125g
Chleb żytni pełnoziarnisty 50g
Oliwa z oliwek 20ml
B 28g T 21g W 28g (419 kcal)
PODSUMOWUJĄC
ŁĄCZNA ILOŚĆ B-198g T-112g W-427g(kcal - 3536)
DOSTARCZONA ILOŚĆ NA KG MASY CIAŁA B-2,8g T-1,6g W-5,9g (kcal - 49,1)
ZAPOTRZEBOWANIE: B:180g T:108g W:432g (2,5g/1,5g/6g)
BIAŁKO (28% roślinne, 72% zwierzęce)
TŁUSZCZE (21% nasycone, 27% wielo-nienasycone, 52% jedno-nienasycone)
WĘGLOWODANY (4% sacharoza, 7% laktoza, 13% błonnik, 76% skrobia)
Dokonałem znowu pare poprawek ponieważ miałem małe trudności w stosowaniu.
Zmieniony przez - Chemik17 w dniu 2010-10-05 21:50:34
GALERIA ZDJĘĆ:
http://www.sfd.pl/Chemik__Returned_on_good_way_-t812451.html