powiedzcie mi czemu wywalić smalec i żółty ser ? na czym mam w takim razie smażyc kurczaka ?
Wszystkie produkty pochodzenia mlecznego znacznie utrudniają(a w mojej opinii wręcz uniemożliwiają,zrobienie wysokiej formy).Żółty ser zawiera laktozę i tłuszcze nasycone(to połączenie imo jest wysoce niekorzystne przy robieniu "suchego" mięśnia).Kurczaka smażysz na PAM'ie lub teflonie,gotujesz,grilujesz.
ser zółty jest całkiem niezłym uzupełnieniem diety w białko i tłuszcze
Owszem,w okresie budowania masy i to w przypadku ektomorfika
i co miałes na mysli "Lepiej bilansuj ilość białek i żółtek w posiłku " ?
Na 5 białek jedno żółtko,to optymalny bilans aminokwasów i tłuszczów w okresie redukcji i odpowiednia podaż witamin zawartych w żółtku.
Zmieniony przez - BodyLine w dniu 2008-05-03 15:14:15
Wróć do podstaw...
http://www.sfd.pl/Z_Bodym,do_świetnej_sylwetki!-t443588.html
http://www.sfd.pl/temat226776/ -artykuł dla każdego