Szacuny
207
Napisanych postów
3300
Wiek
58 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
28036
od 2 mies prawie nie jem drobiu. jem wolowine 600g dziele ja na 3 porcje po 200g.
mielone, koperek, cebulka, jaja, troche bulki tartej, soli , pieprzu, kminku, majeranku, inne ziola mieszam to wszystko i smaze na smalcu jak kotlety. mozna jesc cieple mozna tez na zimno. inneym zrodlem bialka sa 4 jaja na sniadanie i ryba na kolacje. dochodza do tego 2 miksy na wodzie whey po 40g razem daje mi to ponad 250g bialka dziennie.
pozdr
mc
Szacuny
7
Napisanych postów
2718
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
42679
zmenisz zdanie jak po kilkunasty tygodniach diety bedziesz wymiotowal na sam zapach makaronu hehe jak mi sie to zdazylo ostatnio a nawet sie tego nie spoadziewalem
Szacuny
9
Napisanych postów
558
Wiek
46 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
16649
Ja rzygałem kurczakiem a przede wszystkim piersią - toż to jak wsuwanie płyty wiórowej! Wiem jedno - na najbliższej sesji niskoww jadę na pandze, jajkach i dobrym poznańskim gziku (jak kogoś zainteresuje, to napiszę jak to się robi w Poznaniu) i przede wszystkim wołowinie. W tym ostatnim przypadku niezmiernie ważny jest dobry surowiec, bo to co sprzedają w kramach typu TESCO woła o pomstę do nieba. Naszukałem się nieźle zanim znalazłem stałe, dobre, krrrwiste źródło.
Mężczyzna na poziomie powinien trzymać się w pionie
Szacuny
9
Napisanych postów
558
Wiek
46 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
16649
Biały, półtłusty ser (400g) + odrobina śmietanki 12% + siekana cebula + szczypior (też siekany ofkorz). Przyprawić solą pieprzem, wszystko wymerdać i odstawić na 4-5h do lodówki. Na niskoww ser może być tłusty, ale jak dla mnie półtłusty jest lepszy smakowo. Tradycyjnie spożywamy z ponańską pyrką, ale na CKD taka opcja raczej odpada
Mężczyzna na poziomie powinien trzymać się w pionie