OK Ellis, w tej wersji diety posłuzyłem się zasadą: nie łączyc tłuszczy z węglami. Wrzuciłem do diety orzechy oraz tłuszcze z białek. Mam nadzieje, że juz jestem bliżej tej odpowiedniej diety. Wywaliłem całkowicie: mleko, jogurty, cukier, miód, dżemy. Tak więc dla mnie będzie to dość rygorystyczna dieta, ale dam radę. Oto ona:
Poniedziałek – Środa – Piątek
Dni treningowe
I śniadanie
Jajka na twardo 200g
Oliwa z oliwek 30g
25/51/2
II śniadanie
Ser twarogowy chudy 250
Orzechy włoskie 40g
56/25/16
III posiłek
Polędwica z piersi kurczaka 100g
Marchew 200g
Pietruszka korzeń 100g
25/2/28
IV posiłek – przedtreningowy
Mięso z piersi kurczaka/indyka 120g
lub panga 140g
Ryż brązowy 50g
Warzywa mrożone dużo
29/2/38
TRENING 1600-1800
V posiłek – potreningowy
Zaraz po treningu
Banan 100g
WPC 30g
30 min po treningu
Płatki owsiane 50g
30/5/60
VI posiłek
WPC 30g
Oliwa z oliwek 20g
23/16/1
Ogólnie b/t/w
189/108/145
2208 kcal.
Wtorek - Czwartek
I śniadanie
Płatki owsiane 60g
7/4/42
II śniadanie
Ser twarogowy półtłusty 250g
Orzechy włoskie 40g
53/36/16
III posiłek
Tuńczyk 100g
Marchew 200g
Jabłko 50g
23/2/23
IV posiłek
Ryż brązowy 50g
Kapusta kiszona 100g
Plus jakiś obiad
5/1/41
V posiłek
Sałatka z: 4 jajek, tuńczyka 100g,
oliwy z oliwek 30g, cebuli 50g,
ogórka kiszonego 50g
47/53/6
VI posiłek
WPC
oliwa z oliwek 10g
23/11/1
Ogólnie b/t/w
159/107/131
2042 kcal
plus obiad
Sobota
I sniadanie
Płatki owsiane 50g
6/4/35
II śniadanie
Jajka 200g
Ser żółty 50g
Chuda wędlina 50g
Koncentrat pomidorowy 30g
51/34/8
III posiłek
Jakiś obiad plus
Ryż brązowy 50g
Marchew 200g
Pietruszka korzeń 100g
8/2/66
IV posiłek
Tuńczyk 100g
Oliwa z oliwek 30g
Czosnek 10g
Cebula 50g
Ogórek kiszony 100g
24/32/12
V posiłek
Ser twarogowy półtłusty 250g
Orzechy włoskie 30g
52/30/14
VI posiłek
WPC
Oliwa z oliwek 10g
23/11/1
Ogólnie b/t/w
162/112/137
2120 kcal
plus obiad
Niedziela
I śniadanie
Płatki owsiane 50g
6/4/35
II sniadanie
Tuńczyk w wodzie 100g
Oliwa z oliwek 40g
Cebula 50g
Ogórek kwaszony 100g
23/41/5
III posiłek
Mięso z piersi kurczaka 120g
Ryż brązowy 50g
29/2/38
IV posiłek
Płatki owsiane 50g
Jajka 120g
Białka jaj 60g
27/16/36
V posiłek
Ser twarogowy półtłusty 250g
Orzechy włoskie 40g
53/36/16
VI posiłek
WPC
Oliwa z oliwek 10g
23/11/1
Ogólnie b/t/w
162/111/132
2124 kcal
Zmieniony przez - kenio80 w dniu 2007-02-10 10:50:11
Zmieniony przez - kenio80 w dniu 2007-02-10 11:39:10