A moze tak na prawde kreatyna nie rozpada sie do kreatyniny??? Jeżeli jest tak wrażliwa na wode, to dlaczego właśnie z woda miesza się ją do spożycia, czyż sie nie uwadnia? a moze reakcja zachodzi bardzo wolno... Jezeli reakcja zachodzi na tyle wolno, by do mięsni dotarłą kreatyna a nie kreatynina, to można wywnioskowac ze te "dziurawe" i nieszczelne puchy są robione świadomie, bo uwzględniono okres gwarancji produktu, czyli czas jego uwodnienia, jesli mam racje to prosze porównać
(Cichy zadanie dla Ciebie) długość okresu gwarancji najlepiej zabezpieczonej puszki z kretką (wg mnie) treca z datą gwarancji kretki od hiteca (beznadziejne opakowanie), uwzgledniając zarazem datą produkcji.
No to na tyle moich przemyleń, czy KTOKOLWIEK tutaj na forum posiada tak dużą wiedze, by mi zaprzeczyć???
pozdrawiam