DZIEŃ 69
Trening: Nogi+biceps
- Przywodziciele 4x 15 powt.
- Odwodziciele 4x 15 powt.
- Odwodzenie nogi w tył na maszynie 4x 15 powt.
-
Przysiad ze sztangą 10x 10-2 powt.
- Uginanie przedramion ze sztangą łamaną 10x 12-10 powt.
- Allachy 5x 20 powt.
Suplementacja:
Witamina d3+k2 mk7, witamina c, cynk, magnez, probiotyk sanprobi ibs, NAC, ashwagandha, różeniec górski, kreatyna, beta alanine, cytrulina
Dieta:
I teraz mam pytanie do większych znawców z zakresu dietetyki, a mianowicie. Jak zauważyliście robię teraz domowe proteinowe batony do pracy, służą mi jako posiłek. W skład wchodzi:
- płatki owsiane 200g
- odżywka białkowa 6x miarek
- wiórki kokosowe 200g.
- masło orzechowe 340g.
- granola czekoladowa 200g.
- słonecznik 200g.
- mleko 3,2% 1 litr.
Wszystko mieszkam i na 25 minut do piekarnika. Wychodzi mi z tego osiem/dziesięć porcji, czyli starcza mi na tydzień czasu, trzymam oczywiście w lodówce w pojemniku, i tutaj rodzi się pytanie. Czy takie batony mogą spokojnie przeleżeć ten tydzień czasu w lodówce, czy baton nie traci swoich właściwości (chodzi mi o makro i mikroskładniki)? @domer @DJ_DoDo @flex1976 @monkey22
Zmieniony przez - RozbójnikWojtas w dniu 2020-03-09 13:14:08