To do potraw smazonych pieczonych.
A na zimno to olej lniany i konopny
snara
Ilość wyświetleń tematu: 7295608
snara
blase83Temperatura dymienia to jedno a utleniania cholesterolu jest dużo niższa. Ale co do smaku to nie dyskutuje bo jajecznica tylko na masełku, żadna inna tak nie smakuje.
Do smażenia najlepsze są oliwy (mimo stosunkowo niskiej temperatury dymienia, która mimo wszystko raczej nie jest osiągana w warunkach domowych), olej z awokado, kokosu i rzepaku.
when im going to do some mountaineering actually im going back home
blase83Temperatura dymienia to jedno a utleniania cholesterolu jest dużo niższa. Ale co do smaku to nie dyskutuje bo jajecznica tylko na masełku, żadna inna tak nie smakuje.
Do smażenia najlepsze są oliwy (mimo stosunkowo niskiej temperatury dymienia, która mimo wszystko raczej nie jest osiągana w warunkach domowych), olej z awokado, kokosu i rzepaku.
when im going to do some mountaineering actually im going back home
czellistablase83Temperatura dymienia to jedno a utleniania cholesterolu jest dużo niższa. Ale co do smaku to nie dyskutuje bo jajecznica tylko na masełku, żadna inna tak nie smakuje.
Do smażenia najlepsze są oliwy (mimo stosunkowo niskiej temperatury dymienia, która mimo wszystko raczej nie jest osiągana w warunkach domowych), olej z awokado, kokosu i rzepaku.
z utlenianiem cholesterolu to prawda. dlatego krzyz na droge ludziom np. na keto, ktorzy np. dzien w dzien na sniadanie jedza smazona jajecznice na masle z boczkiem
snara
Wojmir28Dowody anegdotyczne i jeszcze ten przytyk do pieczywa
snara
when im going to do some mountaineering actually im going back home
Nasz sklep
Mega promocja
Podobne tematy
Artykuły