SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Muffiny - na bogato

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1721

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1660 Napisanych postów 5479 Wiek 35 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 94310
Muffiny - na bogato

SKLADNIKI:

- 2 jaja L
- 100g twarogu chudego
- 75g banana
- 50g awokado
- 100g jogurtu naturalnego
- 20g wiorek kokosowych
- 10g siemienia lnianego
- 15g kakao
- 35g proszku budyniowego (czekoladowy)
- 20g maki kokosowej
- 50g zmielonych na drobno platkow owsianych
- 40g maki gryczanej
- slodzik wedle uznania

WYKONANIE:

jaja, twarog, banana, awokado i jogurt naturalny blendujemy na jednolita mase. dodajemy reszte skladnikow i calosc mieszamy. powstala masa wypelniamy formy na muffiny i wstawiamy do piekarnika na 20 min w 180 stopniach. studzimy i wkladamy do lodowki. im dluzej tam poleza, tym beda smaczniejsze. muffiny wychodza o niebo lepsze bez uzycia proszku do pieczenia, stad brak go w przepisie.

Makro dla calosci: 56g bialka ; 44g tluszczow ; 97g weglowodanow ; 1008 kcal

SMACZNEGO

1

when im going to do some mountaineering actually im going back home

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
FighterX Moderator
Ekspert
Szacuny 24264 Napisanych postów 25217 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1020274
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29912 Napisanych postów 27250 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 384534
czellista
studzimy i wkladamy do lodowki. im dluzej tam poleza, tym beda smaczniejsze.

hmmm to po takich 4 tygodniach w lodówce będzie apogeum smakowitości?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
FighterX Moderator
Ekspert
Szacuny 24264 Napisanych postów 25217 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1020274
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1660 Napisanych postów 5479 Wiek 35 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 94310
DJ_DoDo
czellista
studzimy i wkladamy do lodowki. im dluzej tam poleza, tym beda smaczniejsze.

hmmm to po takich 4 tygodniach w lodówce będzie apogeum smakowitości?


dowcipnis

when im going to do some mountaineering actually im going back home

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Majonez lniany

Następny temat

Domowa kapusta kiszona

WHEY premium