SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Bulki bio zytnie Tesco

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3565

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a) Temat przeniesiony przez anubis84 z działu Kuchnia SFD.
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 148 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 5729
Czy bulki bio z Tesco zytnie sa dobre w diecie ?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17701 Napisanych postów 132148 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460637
Ja jem z lidla, pewnie z piekarni jest lepsza, ale taką bułke jem raz w tygodniu to się nie zatsanawiam.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2447 Napisanych postów 2779 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 252680
Wg mnie to te same bułki- w Lidlu i Tesco. Tylko u mnie w najbliższym Tesco nie zawsze są, w najbliższym Lidlu nigdy nie ma, a ten Lidl, w którym zawsze są jest daleko.

"Niektórzy widzą rzeczy takimi, jakimi są, i pytają : dlaczego ? Ja śnię rzeczy, które nigdy nie istniały , i powiadam : czemu nie ? "
G.B. Shaw
http://www.sfd.pl/Alhambra_nowe_wyzwania-t1037040.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6256 Napisanych postów 75964 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754464
Czy są dobre zależne jest od ich składu. Wklej go i zobaczymy. Z reguły bułki jakościowo nigdy nie są tak dobre jak chleb.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 12162 Napisanych postów 22001 Wiek 54 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 627371
Domer - a to dziwne/ciekawe co napisałeś. Z tego samego ciasta robię i buły i chleb. Myślisz ze w piekarniach robią inaczej? Jaki miałby sens dodawać czegoś innego do bułki żytniej niż do chleba? Mam wrażenie że mają ciasto mrożone, albo uformowane na chleb albo an bułki....
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6256 Napisanych postów 75964 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754464
Dobrej jakości pieczywo jest twarde i ciężkie, a nie gąbczaste. Bułka nie może mieć takiej struktury. Jej środek musi być gąbczasty i porowaty/miękki. Inaczej by się rozpadła i pokruszyła przy krojeniu.

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

dieta na masę do oceny 77 kg

Następny temat

Spalanie tłuszczu

WHEY premium