Prosiłbym o ewentualne poprawki i nie wiem czy przerwa między posiłkiem w szkole a tym przed treningiem może być tak duża, co mogę tam wrzucić?
...
Napisał(a)
Celem jest redukcja do końca listopada, żeby zrzucić około 3-4 kg. Później przyjdzie czas na mase.
Prosiłbym o ewentualne poprawki i nie wiem czy przerwa między posiłkiem w szkole a tym przed treningiem może być tak duża, co mogę tam wrzucić?
Prosiłbym o ewentualne poprawki i nie wiem czy przerwa między posiłkiem w szkole a tym przed treningiem może być tak duża, co mogę tam wrzucić?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Stosuj różne źródła makroskładników. Olej kokosowy do smażenia jak najbardziej. Skoro lubisz gotowane na parze, to kup. Kwestia gustu. Ja wolę pieczone/duszone.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBIĆ_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIAŁU.-t922822.html w ten sposób wrzuć dietę
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Celem nigdy nie powinno być zrzucanie kg. Ważne są obwody, poziom tkanki tłuszczowej i wygląd sylwetki a nie masa ciała. Białko 2g/kg masy ciała. Tłuszcze min. 1g. Daj źródła tłuszczów nasyconych a nie ciągle oliwa. Np olej kokosowy, wiórki, wieprzowina, masło.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Daj 100g twarogu w śniadaniu i będzie lepiej. Ciągle białka jest sporo.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Może być. Smażyć polecam na oleju kokosowym, maśle klarowanym lub smalcu.
http://potreningu.pl/articles/2146/ranking-najlepszych-tluszczow-do-smazenia
http://potreningu.pl/articles/2146/ranking-najlepszych-tluszczow-do-smazenia
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
czyli nie na oliwie z oliwek tak jak to robiłem? i ile tego masła lub oleju kokosowego używać do smażenia?
1
...
Napisał(a)
Oliwa się nadaje, ale do krótkiego procesu smażenia.
Lepiej wychodzi na trym jak Domer wspomniał olej kokoswy, czy masło klarowane, PAM.
Oleju koko wystarczy nawet 5g na usmażenie mięcha : )
Lepiej wychodzi na trym jak Domer wspomniał olej kokoswy, czy masło klarowane, PAM.
Oleju koko wystarczy nawet 5g na usmażenie mięcha : )
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Poprzedni temat
Kiedy i co spożyć po treningu siłowym?
Następny temat
Dieta redukcyjna do oceny, 90kg
Polecane artykuły