SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Makaron smażony po chińsku bez ww

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1051

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 463 Napisanych postów 9051 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 91254
200g polędwiczka wieprzowa
200g makaron shirataki
cebula dymka
przyprawa 5 smaków
curry
sos sojowy czerwony
grzyby mun
kapusta pekińska

Mięso kroimy na kawałki, dodajemy przyprawę 5 smaków, sos sojowy i marynujemy na co najmniej godzinę.
Pokrojoną cebulkę smażymy na PAM, dodajemy mięso, po chwili kapustę pekińską(na taką porcję starczy ok 30g)grzyby Mun. Gdy wszystko się dobrze usmaży, dodajemy makaron shirataki, szczyporek, curry i polewamy jeszcze sosem sojowym.

Całość ma ponad 40g białka i śladowe ilości ww i tłuszczu.



Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 9885 Napisanych postów 5593 Wiek 43 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18269
super połaczenie smaków!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Znowu w pracy cały dzień, a powiedzą żem jest leń

Następny temat

jedzenie w podróży - kilkudniowe wyjazdy służbowe

WHEY premium