http://www.sfd.pl/Dziennik_treningowy{Ttoomek}-t901050.html
Dziennik by Ttoomek
...
Napisał(a)
widocznie szukalem innej nazwy tematu i to przeocczylem :D
...
Napisał(a)
Nic mu nie będzie co innego w lato gdy byś trzymał.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
dzieki, jeszcze jedno pytanie, 1 raz kupilem dzisiaj lososia w kaufie na promocji, jak go przyrzadzic? np takiego duszonego na patelni w folii aluminiowej, czym przyprawic? ile czasu dusic ?
...
Napisał(a)
Witam serdecznie. bardzo proszę o pomoc. Jeśli ktoś posiada to proszę o wrzucenie jakiegos fajnego sprawdzonego przepisu na bułeczki orkiszowe. Dziękuje.
...
Napisał(a)
fighter7 ja bym go usmażył na masełku klarowanym, w folii się może rozgotować, rozumiem że masz całego a nie filet, jak tak to natrzyj w środku masełkiem, czosnkiem, pietruszki możesz dać zielonej natki, czy koperku i skropić cytrynką. Z 6 min na jedną stronę mu starczy.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
fighter7dzieki, jeszcze jedno pytanie, 1 raz kupilem dzisiaj lososia w kaufie na promocji, jak go przyrzadzic? np takiego duszonego na patelni w folii aluminiowej, czym przyprawic? ile czasu dusic ?
Sól, pieprz, sok z cytryny-ja często dodaje odrobinkę miodu.
Z duszeniem rożnie bywa, ale 20 min będzie ok myślę
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-01-31 10:27:20
...
Napisał(a)
Dziś byłem w osiedlowym mięsnym i wziąłem 450g wołowiny mielonej - będę robił burito. Gdy spytałem się jaka to część wołowiny, to mi powiedzieli, że jest to 'zad'. Czy ma to jakąś inną nazwę, albo ktoś wie jaki to ma rozkład BTW?
Hard work & dedication
...
Napisał(a)
Jeden zad ma 10% tłuszczu, dugi 25%...gdzie btw do mięsa, ludzie. To się na oko ocenia
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-01-31 17:06:42
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-01-31 17:07:10
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-01-31 17:06:42
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-01-31 17:07:10
...
Napisał(a)
No oczywiście, że na oko, ale można przyjąć pewne średnie wartości, tak jak to jest zrobione chociażby na nutritiondata, czy gdziekolwiek indziej.
Hard work & dedication
Poprzedni temat
Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- ...
- 269
Następny temat
Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie
Polecane artykuły