...
Napisał(a)
kurde chyba zmienie żarło dowale wiecej tłuszczu a mniej wegli od jutra
...
Napisał(a)
ja sobie zacznę od jutra CBL albo po prostu IF z bardzo krótkim oknem, oczywiście na węglach
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Kazik zmieniaj diete.ja obecnie lece w 220gr b 200-250 t 40-80. i jest ok glodny nie chodze. mysle ze jeszcze schudne na tym.metabolizm trzeba krecic a tluszczami i if go solidnie zamulilem.
cbl tez mialem w planie ale chwilowo odpuscilem i lece zbilansowana.
jest opis gdzies na sfd. carb back loading.
cbl tez mialem w planie ale chwilowo odpuscilem i lece zbilansowana.
jest opis gdzies na sfd. carb back loading.
...
Napisał(a)
Ładujesz węgle na ostatnie szamy. Ważne, żeby przed treningiem nie jeść ww. Tylko fat i białko, albo w ogóle na czczo tyrać <- tak w skrócie.
Dobra! To i ja idę coś oszamać, bo te płatki ryżowe to jakaś kpina była. Mięcha trzeba wrzucić!
Dobra! To i ja idę coś oszamać, bo te płatki ryżowe to jakaś kpina była. Mięcha trzeba wrzucić!
...
Napisał(a)
to ja dziekuje za trening na czczo.
zauważyłem ostatnio ze po wiekszej ilosci tłuszczu bardziej takie miecho nabite i nie wywala brzucha jak po weglach.
zauważyłem ostatnio ze po wiekszej ilosci tłuszczu bardziej takie miecho nabite i nie wywala brzucha jak po weglach.
...
Napisał(a)
mnie na niczym nie suszy... bardziej wyplaszcza...
Poprzedni temat
Dynia makaronowa zapiekana z jajem
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- ...
- 300
Następny temat
Kolorowe kopytka z sera białego i mąki owsianej [TWARÓG]
Polecane artykuły