PIĄTEK 21-02-2014 - DT
Śniadanie: płatki owsiane z odżywką białkową
40 g Białko, odżywka
60 g Płatki owsiane
10 g Migdały
150 g Mleko spożywcze, 3,2% tłuszczu
200 g Jabłko
10 g Czekolada gorzka
Drugie śniadanie: MEGA sałatka
250 g Mięso z piersi kurczaka, bez skóry
100 g Ser typu bałkańskiego
200 g Papryka czerwona
200 g Pomidor
150 g Ogórek
100 g cebula czerwona
60 g Oliwki zielone
15 g Oliwa z oliwek
Obiad: MEGA sałatka
250 g Mięso z piersi kurczaka, bez skóry
100 g Ser typu bałkańskiego
200 g Papryka czerwona
200 g Pomidor
150 g Ogórek
100 g cebula czerwona
60 g Oliwki zielone
15 g Oliwa z oliwek
potreningowy: syr wiejski, odżywka
30 g białko, odżywka
200 g serek wiejski
25 g żurawina
20 g jagody goji
PLECY:
1. MC chwytem rwaniowym (magnezja, paski, etc. – z wspięciem na palce i szrugsem) 4 x6
2. Wiosło nachwytem do środkowego brzucha 4 x8
3. Wyciąg dolny, szeroki rozstaw chwyt neutralny 4 x8
4a. motorcycle row 4 x10
4b. Wyciąg górny średni rozstaw, podchwyt 4 x10
Pullover, wyciag górny, lina FST7
BIC+TRIC
1a. Wyciskanie francuskie 3 x8
1.b Uginanie nachwytem 3 x8
Wyciąg dolny jednorącz + wyciąg górny jednorącz FST7
Dawkowanie.
BCAA - 20g podczas treningu
Glutamina – 3g po przebudzeniu, 4g po treningu, 4g przed snem
Vitamin A-Z Antioxidant formula - podwójna porcja po 1 posiłku
CLA – 3kaps, po 1kaps do głównych posiłków
Magnez - 300mg po trenie
Tauryna – 3 kaps po trenie
Kreatyna - 5g przed i 5g po trenie
Black Devil – porcja przed snem
Stano fusion – 30g przed treningiem
Kreatyna - 5g przed i 5g po treningu
Plecy ostro skatowane. Miałem wspólny trening z grekar9 i gaja1989 z forum. Super pogodni ludzie. W dodatku Gaja wskazała mi kilka mankamentow w technice, które muszę po prawić, więc trening owocny
Przede wszystkim, główna rzecz na której musze sie skupić w wszelakich rodzaju wiosłach, to aby wężej łokcie prowadzić, co powinno przełożyć się na lepszą pracę łopatek.
https://www.sfd.pl/pitbull61__DT__droga_do_startu_w_MPJiW_2020_start_masy,_str_15-t1172367-s61.html#post-19106389
Aby zwyciężać, trzeba być i lwem i lisem...