Dieta:
08:00 - śniadanie
Serek twarogowy ziarnisty (tzw. wiejski) (255 g)
Brzoskwinia (170 g)
Ryż Parboiled Sonko (85 g)
Wiórki kokosowe (7 g)
11:00 - II śniadanie
Mięso z piersi kurczaka bez skóry (135 g)
Marchew (180 g)
Ryż Parboiled Sonko (105 g)
Oliwa z oliwek (15 g)
14:00 - obiad
Ryż Parboiled Sonko (105 g)
Mięso z piersi kurczaka bez skóry (140 g)
Marchew (65 g)
Oliwa z oliwek (15 g)
Kalafior (160 g)
17:00 - podwieczorek
Mięso z piersi kurczaka bez skóry (135 g)
Marchew (180 g)
Ryż Parboiled Sonko (105 g)
Oliwa z oliwek (15 g)
20:00 - kolacja
Mięso z piersi kurczaka bez skóry (210 g)
Ryż Parboiled Sonko (70 g)
Oliwa z oliwek (20 g)
Marchew (210 g)
3350kcal
1. Trucht w tempie 8km/h-rozgrzewka plus wymachy, rozciągania
2. Przysiady ze sztangą trzymaną z przodu
5 serii od 60kg do 110kg
3. Prostowanie podudzi siedząc na maszynie
4 serie 20x40, 15x45,15x45,12x50
4. "Martwy ciąg" o prostych nogach
15x60, 15x80, 12x100, 10x110
5. Wspięcia na palce obunóż stojąc
4serie 30x60
6. Unoszenie nóg w zwisie na drążku
4serie x 25
7. Spięcia brzucha leżąc I-to mi masakruje skosy.
3 serie po 20
Zmieniony przez - kerad37 w dniu 2014-02-06 11:55:04