SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

less hate=more health vol.2, czyli : WSZYSTKO W GŁOWIE! - nowe foto str. 234

temat działu:

ActivLab

słowa kluczowe: , , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 244005

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 412 Napisanych postów 11788 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 125319
wliczasz tak samo jak pierś z kuraka, bo nie jesteś w stanie nawet ocenić ile się wytopi a ile zostanie. Idąc tym tokiem wytopi/nie wytopi dojdziemy do absurdów, smalec 20g ma iść na wytopienie się, taka jest jego rola. Normalnie nalezy to wliczać, smalec dość szybko wsiąka w potrawy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 85 Wiek 31 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 4670
Antek prawdę pisze o kuraku :).Sam ładuję tłuste ryby i jest o niebo lepiej ;D.Ale ciągle mam rozkminę na temat rodzaju białka po treningu.Ładować tłuste cz chude xD. Według "norm powinno się te drugie,ale ile w tym prawdy ;) ?

czacza

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 677 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 29702
Co do tego liczenia to słyszałem, że normalnie się liczy fat tyle ile w tabelach.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1091 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 53930
Mniejsza już o ten fat który się wytopi. Teraz tylko co z tymi błonami? Bierzemy kawałek mięsa powiedzmy 200g już po pieczeniu z czego z 20-30g to syf to wywalenia. I jak to się ma do oszacowania ile mięsa w mięsie przed obróbka?
Pytanie może wydawać się głupie, aczkolwiek przy tych mięsach (łopatka wieprzowa, karkówka itd.) można mieć problemy z oszacowaniem porcji 'mięsa' .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 677 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 29702
Ale to wszystko jest chyba brane pod uwagę. Bo gdyby BTW były podawane dla czystego mięsa to było pewnie 20g B a tak to masz 10-15g.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 412 Napisanych postów 11788 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 125319
a ile masz tych błon? ja staram się wybierać mięso z jak najmniejszą ich ilością, poza tym każda tabela już to uwzględnia to tak jakbyś miał w tabeli 1 jajko, które CAŁE waży 60g i nie uwzględniliby skorupki

Jako, że DNT to cardio 30min już za sobą

Zmieniony przez - antek098! w dniu 2013-07-19 20:17:19
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 479 Napisanych postów 12579 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 288453
Ja na LC ciagle szamie piersi, IMO. nic w smaku jak dobra polska kura
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 77 Napisanych postów 2103 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 140233
Mam znajomego, ktory ciagle szamal kuraki i dostal ginekomastii;p to samo jedna z kolezanek lubi jesc piersi z kuraka i niestety musi je ograniczyc z racji tzw sterydow, w ktorych nawalone jest sporo chemii;p Tak zdrowe sa kuraki i maja w sobie tyle wartosci odzywczych;p wiadomo wszystko trzeba z glowa a nie tylko jeden produkt w kolko;p
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2619 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 36108
Dlatego w skorzystałem z promocji na filet z indyka w Lidlu, 12.99 za kg i zakupiłem kilka kg i zamroziłem :D. Indyk jest zdrowszy, bo jest mniej odporny na chemię.

Hard work & dedication

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 677 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 29702
Fryto - a nie bardziej odporny na chemię?
A czy wg. Was takie kurczaki "swojskie" (moja ciocia ma kury) są o wiele lepsze? Tzn. nie dostaję ich często, ale za to jaja już częściej.

Zmieniony przez - Fat-Hulk w dniu 2013-07-20 10:41:41
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Novascon - Normaflex

Następny temat

Downhill i Freeride - regeneruj się szybciej!!

WHEY premium