...
Napisał(a)
no j/w widac to bardzo dobrze na poczatku 3 filmiku;d
Aktualny dziennik:
http://www.sfd.pl/Mariusz_Żaba:_MPJ_2015_str_34,_Kłodzko_44-t1089000.html
Galeria zdjęc:
http://www.sfd.pl/Marian_rocznik_92-t628047.html
DOPÓKI WALCZYSZ JESTEŚ ZWYCIĘZCĄ!
...
Napisał(a)
Wiedziałem że do ryja ktoś się przyebie Chvya tam poleciało właśnie
Ronie: Bez tej ironii, wiem że ręce jak patyki wyglądają Za rok poprawię
Ronie: Bez tej ironii, wiem że ręce jak patyki wyglądają Za rok poprawię
...
Napisał(a)
łapy właśnie w tym roku sporo poprawiłes .
Aktualny dziennik:
http://www.sfd.pl/Mariusz_Żaba:_MPJ_2015_str_34,_Kłodzko_44-t1089000.html
Galeria zdjęc:
http://www.sfd.pl/Marian_rocznik_92-t628047.html
DOPÓKI WALCZYSZ JESTEŚ ZWYCIĘZCĄ!
...
Napisał(a)
No to fakt, ale i tak dalej są za małe. Może przy 50cm będzie to już jakoś wyglądało
I koniec o ryju, bo pobanuję!
I koniec o ryju, bo pobanuję!
...
Napisał(a)
Ogromne to może nie A bice wiem że chuynia, jeszcze po tym naderwaniu lewy jakiś jeszcze bardziej płaski się zrobił
...
Napisał(a)
Mowisz ze lapy sa Twoja nasjalbsza strona masz je ładnie wyyebane
...
Napisał(a)
Trening z niedzieli
Barki triceps
trening po trzecim posiłku
30 min przed:
Stanofusion
Trening:
Barki:
Wycisk sztangi sprzed głowy Rampa 12 (+5kg)
12 x 25
12 x 35
12 x 40
12 x 45
10 X 50
A Wymachy hantli w przód 12-14-16
12 X 9.2
14 X 8.5
18 X 7.75
B Podciaganie hantli wzdluz tulowia 12-14-16
12 X 13.7 (+ 1.2kg)
14 X 12.5
18 X 11.2
C Odwrotne rozpietki 12-14-16
12 X 13.7 (+1.2kg)
14 X 12.5
16 X 11.2
Triceps:
Pompki na poreczach Rampa 8p
8 x CC
8 x 10 KG
8 x 15 KG
8 x 20 KG
7 x 25 KG
Wyciskania francuskie sztangi LEZAC 3 x 12 < Zamienilem z francuzem siedzac
12 x 30
12 x 30
12 x 30
Prostowanie ramion z linka na wyciagu 3 x 12-16-20
12 x 15
15 x 10
20 x 10
Filmy:
dzis malo filmikow
wycisk 4s
Suplementacja:
-C-6 40g po treningu
-Bcaa 13g podczas
- StanoFusion przed
Miska:
-100g platki owsiane, 5 jaj, 10ml oleju rzepakowego, jabłko
-150g ryzu, 150g miesa, 30ml oliwy z oliwek, brokuły
-150g ryzu, 150g miesa, brokuły
-100g ryzu, 4 jaja, 30ml oliwy z oliwek
-250g twarogu, 20ml oleju lnianego, pomidor
Uwagi:
Bardzo fajny trening, prawie wszedzie troche podokładane, na barkach po tej SS jak zwykle masakryczna pompka, triceps tez fajnie wszedł. Po treningu aero 15 min. Domsy na tricku dosc spore. Dzis leciała klatka i biceps
Barki triceps
trening po trzecim posiłku
30 min przed:
Stanofusion
Trening:
Barki:
Wycisk sztangi sprzed głowy Rampa 12 (+5kg)
12 x 25
12 x 35
12 x 40
12 x 45
10 X 50
A Wymachy hantli w przód 12-14-16
12 X 9.2
14 X 8.5
18 X 7.75
B Podciaganie hantli wzdluz tulowia 12-14-16
12 X 13.7 (+ 1.2kg)
14 X 12.5
18 X 11.2
C Odwrotne rozpietki 12-14-16
12 X 13.7 (+1.2kg)
14 X 12.5
16 X 11.2
Triceps:
Pompki na poreczach Rampa 8p
8 x CC
8 x 10 KG
8 x 15 KG
8 x 20 KG
7 x 25 KG
Wyciskania francuskie sztangi LEZAC 3 x 12 < Zamienilem z francuzem siedzac
12 x 30
12 x 30
12 x 30
Prostowanie ramion z linka na wyciagu 3 x 12-16-20
12 x 15
15 x 10
20 x 10
Filmy:
dzis malo filmikow
wycisk 4s
Suplementacja:
-C-6 40g po treningu
-Bcaa 13g podczas
- StanoFusion przed
Miska:
-100g platki owsiane, 5 jaj, 10ml oleju rzepakowego, jabłko
-150g ryzu, 150g miesa, 30ml oliwy z oliwek, brokuły
-150g ryzu, 150g miesa, brokuły
-100g ryzu, 4 jaja, 30ml oliwy z oliwek
-250g twarogu, 20ml oleju lnianego, pomidor
Uwagi:
Bardzo fajny trening, prawie wszedzie troche podokładane, na barkach po tej SS jak zwykle masakryczna pompka, triceps tez fajnie wszedł. Po treningu aero 15 min. Domsy na tricku dosc spore. Dzis leciała klatka i biceps
Poprzedni temat
Craze - jak odroznic oryginal od podrobki
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- ...
- 295
Następny temat
Dobre smakowo i jakościowo białko
Polecane artykuły