TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
a nie wiem, mi przywożą. xD
...
Napisał(a)
to ja tylko dodam, że woda do pierogów powinna być ciepła bo z zimnej ciasto może wyjść twarde
"pod tym niechcianym tłuszczem niekoniecznie ukrywa się nasz ideał urody" Obliques
Don’t be a follower. Be a leader even if for a while you are only leading your shadow.
DT -> https://www.sfd.pl/DT_Arphiel-t1191724.html
...
Napisał(a)
Parmezan. Słyszałem, że drogie to to. Można zamienić na mozzarellę? Choć nigdy tego nie jadłem i chciałbym spróbować. Tzn. o parmezanie teraz mówiłem. Do pizzy razowej chciałbym też wypróbować. Wie ktoś gdzie można jak najtaniej kupić?
...
Napisał(a)
Można farsz zrobić bez parmezanu i fety? I zamiast tego zwykły twaróg czy coś? Proszę o szybką odpowiedź, bo chciałbym to dzisiaj zrobić.
...
Napisał(a)
to wszystko komponuje się w fajny smak, także nie uzyskasz już tego samego co tutaj.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Nie no, mam tego świadomość. Tylko gorzej z dostępnością i finansami. Ser feta to w sumie łatwo mi dostępny, więc raczej problemu tu nie ma. Najgorzej to z tym parmezanem.
...
Napisał(a)
Dzisiaj zrobiłem. Wyszło mi prawie 30 pierogów . Dzięki za świetny pomysł. Farsz zrobiłem trochę po swojemu, bo nie zaopatrzyłem się w potrzebne składniki. U mnie to było tak:
-2 puszki tuńczyka w sosie własnym
-około 200g szpinaku rozdrobnionego
-pół kulki mozzarelli
-2 ząbki czosnku
-przyprawy: bazylia, chilli, sól, pieprz ziołowy
-koperek
Posiekany czosnek wrzuciłem za rozgrzaną oliwę, potem tuńczyka, przyprawy, koperek i dałem do wystygnięcia. Potem dałem mozzarellę i do pierożków. To były najlepsze i najzdrowsze zarazem pierogi jakie kiedykolwiek jadłem. Moja wersja pewnie nie dorównuje tej "Koniowej", ale również polecam spróbować .
-2 puszki tuńczyka w sosie własnym
-około 200g szpinaku rozdrobnionego
-pół kulki mozzarelli
-2 ząbki czosnku
-przyprawy: bazylia, chilli, sól, pieprz ziołowy
-koperek
Posiekany czosnek wrzuciłem za rozgrzaną oliwę, potem tuńczyka, przyprawy, koperek i dałem do wystygnięcia. Potem dałem mozzarellę i do pierożków. To były najlepsze i najzdrowsze zarazem pierogi jakie kiedykolwiek jadłem. Moja wersja pewnie nie dorównuje tej "Koniowej", ale również polecam spróbować .
...
Napisał(a)
moja potafi tylko z kapustą i grzybami...czasem.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Poprzedni temat
Brokuły z feta i jogurtem by Malinowa
Następny temat
[low carb]Szpinakowo-mięsne placuszki.
Polecane artykuły