A ja nie jestem za ciężka jak na swoją wagę?
http://www.sfd.pl/Ruda_DT_/_Debiuty_2015-t1044538.html
...
Napisał(a)
Dodaj 25 g ww w DT na początek.
...
Napisał(a)
Dupa mi urosła...
piekna jest
nie bój się kalorii, trzymam kciuki !
piekna jest
nie bój się kalorii, trzymam kciuki !
...
Napisał(a)
Lejdi, pupson faktycznie bardzo zgrabny i w ogóle całość bardzo apetyczna, ale to już wiesz
smacznej masy! kibicuje i podglądam
Zmieniony przez - massmarols w dniu 2012-09-24 09:41:46
smacznej masy! kibicuje i podglądam
Zmieniony przez - massmarols w dniu 2012-09-24 09:41:46
...
Napisał(a)
Ruda, tak jest
Jagoda, etrala, mass, dzięki dziewczyny
Zacznę sobie liczyć od początku. Poprzedni miesiąc nazwijmy przygotowaniem do masy, a teraz to już masa sensu stricto Dołożyłam węgle do miski, żyję, nie przytyłam Lubię jeść, więc problemu z tym nie będzie. Dla uporządkowania źródła poszczególnych składników w mojej diecie:
Źródła białka: pierś z indyka, podroby drobiowe, ryby (wędzone max. 2-3 w tygu; tuńczyk z puszki max. raz w tygu), strączki (poza soczewicą, bo nie przepadam), jajka
Źródła tłuszczu: orzechy, oliwa z oliwek, masło, awokado, mleczko kokosowe, jajka, olej kokosowy, wiórki kokosowe
Źródła węgli: kasza jęczmienna, ryż brązowy i basmati, chleb razowy na zakwasie, owoce, warzywa korzenne, strączki, płatki owsiane
Na razie w misce nabiału nie będzie.
Miski będą takie zbiorcze, bez podziału na posiłki. Odżywkę jem jedynie do placka owsianego, po treningu od razu jem owoc, a później w domu pełnowartościowy posiłek. No to jedziemy z tym koksem.
Dzień 1 MASY – 24.09.2012
Rozkład DT: 120B/100T/175W - 2080kcal (bez nabiału)
Warzywa: pomidory, sałata lodowa
Napoje: kawa z imbirem i cynamonem x2, herbata zielona, czerwona, pokrzywa, melisa, love mix ziołowy, woda 2l
Suplementy: wapń, magnez, omega-3 x3, wiesiołek
Trening taki oto. Ale mam słabą klatę :/ No ale. Robię co mogę Dziś z rozpędu jeszcze weszłam na bieżnię. Kondycja nie najgorsza, bo dobiegłam Choć pod koniec już było mi słabo. Generalnie chyba rezygnuję z aero po treningu, w końcu to ma być masa
KONIEC EDYCJI
Zmieniony przez - lejdiG w dniu 2012-09-24 19:27:53
Jagoda, etrala, mass, dzięki dziewczyny
Zacznę sobie liczyć od początku. Poprzedni miesiąc nazwijmy przygotowaniem do masy, a teraz to już masa sensu stricto Dołożyłam węgle do miski, żyję, nie przytyłam Lubię jeść, więc problemu z tym nie będzie. Dla uporządkowania źródła poszczególnych składników w mojej diecie:
Źródła białka: pierś z indyka, podroby drobiowe, ryby (wędzone max. 2-3 w tygu; tuńczyk z puszki max. raz w tygu), strączki (poza soczewicą, bo nie przepadam), jajka
Źródła tłuszczu: orzechy, oliwa z oliwek, masło, awokado, mleczko kokosowe, jajka, olej kokosowy, wiórki kokosowe
Źródła węgli: kasza jęczmienna, ryż brązowy i basmati, chleb razowy na zakwasie, owoce, warzywa korzenne, strączki, płatki owsiane
Na razie w misce nabiału nie będzie.
Miski będą takie zbiorcze, bez podziału na posiłki. Odżywkę jem jedynie do placka owsianego, po treningu od razu jem owoc, a później w domu pełnowartościowy posiłek. No to jedziemy z tym koksem.
Dzień 1 MASY – 24.09.2012
Rozkład DT: 120B/100T/175W - 2080kcal (bez nabiału)
Warzywa: pomidory, sałata lodowa
Napoje: kawa z imbirem i cynamonem x2, herbata zielona, czerwona, pokrzywa, melisa, love mix ziołowy, woda 2l
Suplementy: wapń, magnez, omega-3 x3, wiesiołek
Trening taki oto. Ale mam słabą klatę :/ No ale. Robię co mogę Dziś z rozpędu jeszcze weszłam na bieżnię. Kondycja nie najgorsza, bo dobiegłam Choć pod koniec już było mi słabo. Generalnie chyba rezygnuję z aero po treningu, w końcu to ma być masa
KONIEC EDYCJI
Zmieniony przez - lejdiG w dniu 2012-09-24 19:27:53
...
Napisał(a)
Fajna ta Twoja pupa, tez chce taka
...
Napisał(a)
a wołowiny nie uwzględniasz jako źródła białka lub kaczki (przy Twoich wysokich tłuszczach to jest idealne źródło zarówno białka jaki tłuszczu)?
"pod tym niechcianym tłuszczem niekoniecznie ukrywa się nasz ideał urody" Obliques
Don’t be a follower. Be a leader even if for a while you are only leading your shadow.
DT -> https://www.sfd.pl/DT_Arphiel-t1191724.html
...
Napisał(a)
Viki, kolejna pazerna, plecy ma, talię ma, łapy ma, tyłka się zachciewa dzięki
Arphiel, dzięki za sugestię. W sumie nie wiem, czemu nie jem wołowiny. Znaczy wiem - nie umiem jej przyrządzać smacznie Da się ją zrobić na grillu elektrycznym? Wypróbuję w tym tygu. Kaczki nigdy w życiu nie jadłam Kto mnie przygarnie na obiad?
Zmieniony przez - lejdiG w dniu 2012-09-24 20:24:50
Arphiel, dzięki za sugestię. W sumie nie wiem, czemu nie jem wołowiny. Znaczy wiem - nie umiem jej przyrządzać smacznie Da się ją zrobić na grillu elektrycznym? Wypróbuję w tym tygu. Kaczki nigdy w życiu nie jadłam Kto mnie przygarnie na obiad?
Zmieniony przez - lejdiG w dniu 2012-09-24 20:24:50
...
Napisał(a)
lejdiG, dupcie to wiesz że masz do całowania
Ja wołowinę robię tak - rozbijam trochę tłuczkiem ,dobrze wymoczę...nasolę , zrobię wszystkimi przyprawami które uwielbiam-obsmażam po 2 min z każde strony.Gaz wyłączę i później znowu włączę na 10 min i jest pyszna,krucha w środku na grillu sądzę,że się da bo przyrządzałam na normalnym ...smacznego
Ja wołowinę robię tak - rozbijam trochę tłuczkiem ,dobrze wymoczę...nasolę , zrobię wszystkimi przyprawami które uwielbiam-obsmażam po 2 min z każde strony.Gaz wyłączę i później znowu włączę na 10 min i jest pyszna,krucha w środku na grillu sądzę,że się da bo przyrządzałam na normalnym ...smacznego
If it doesn't challenge You
It doesn't change You ...
http://www.sfd.pl/DT_Kajtek_84_-t895857-s20.html
...
Napisał(a)
Ja chętnie przygarnę i na obiad i na sesje zdjęciową
Przepis na kaczkę ostatnio wrzucałam do naszego kącika kuchennego Co do wołowiny to są dwa sposoby na jej przyrządzenie. Albo szybko na maksymalnej temperaturze (porządnie nagrzana patelnia/grill po 2-4 minuty z każdej strony - długość zależy od grubości) lub w średnich temperaturach przez dłuższy czas (jak gulasz - około 1-1,5godziny na średnim ogniu).
Kajtek - rozbijanie wołowiny jeżeli nie robisz z niej zrazów uważam, za grzech już lepiej po prostu pokroić ją w cieniutkie plasterki
Przepis na kaczkę ostatnio wrzucałam do naszego kącika kuchennego Co do wołowiny to są dwa sposoby na jej przyrządzenie. Albo szybko na maksymalnej temperaturze (porządnie nagrzana patelnia/grill po 2-4 minuty z każdej strony - długość zależy od grubości) lub w średnich temperaturach przez dłuższy czas (jak gulasz - około 1-1,5godziny na średnim ogniu).
Kajtek - rozbijanie wołowiny jeżeli nie robisz z niej zrazów uważam, za grzech już lepiej po prostu pokroić ją w cieniutkie plasterki
"pod tym niechcianym tłuszczem niekoniecznie ukrywa się nasz ideał urody" Obliques
Don’t be a follower. Be a leader even if for a while you are only leading your shadow.
DT -> https://www.sfd.pl/DT_Arphiel-t1191724.html
Poprzedni temat
Pole dance
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- ...
- 55
Następny temat
Redukcja tkanki tłuszczowej.
Polecane artykuły