SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

lejdiG/DT/pods.str.28,50

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 70469

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 73 Napisanych postów 26831 Wiek 18 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 283202
Dodaj 25 g ww w DT na początek.

A ja nie jestem za ciężka jak na swoją wagę?
http://www.sfd.pl/Ruda_DT_/_Debiuty_2015-t1044538.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1969 Wiek 48 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 21875
Lejdi udanego masowania
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1341 Wiek 47 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 35628
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Lejdi, pupson faktycznie bardzo zgrabny i w ogóle całość bardzo apetyczna, ale to już wiesz
smacznej masy! kibicuje i podglądam

Zmieniony przez - massmarols w dniu 2012-09-24 09:41:46
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Ruda, tak jest
Jagoda, etrala, mass, dzięki dziewczyny

Zacznę sobie liczyć od początku. Poprzedni miesiąc nazwijmy przygotowaniem do masy, a teraz to już masa sensu stricto Dołożyłam węgle do miski, żyję, nie przytyłam Lubię jeść, więc problemu z tym nie będzie. Dla uporządkowania źródła poszczególnych składników w mojej diecie:

Źródła białka: pierś z indyka, podroby drobiowe, ryby (wędzone max. 2-3 w tygu; tuńczyk z puszki max. raz w tygu), strączki (poza soczewicą, bo nie przepadam), jajka
Źródła tłuszczu: orzechy, oliwa z oliwek, masło, awokado, mleczko kokosowe, jajka, olej kokosowy, wiórki kokosowe
Źródła węgli: kasza jęczmienna, ryż brązowy i basmati, chleb razowy na zakwasie, owoce, warzywa korzenne, strączki, płatki owsiane

Na razie w misce nabiału nie będzie.

Miski będą takie zbiorcze, bez podziału na posiłki. Odżywkę jem jedynie do placka owsianego, po treningu od razu jem owoc, a później w domu pełnowartościowy posiłek. No to jedziemy z tym koksem.

Dzień 1 MASY – 24.09.2012

Rozkład DT: 120B/100T/175W - 2080kcal (bez nabiału)





Warzywa: pomidory, sałata lodowa
Napoje: kawa z imbirem i cynamonem x2, herbata zielona, czerwona, pokrzywa, melisa, love mix ziołowy, woda 2l
Suplementy: wapń, magnez, omega-3 x3, wiesiołek





Trening taki oto. Ale mam słabą klatę :/ No ale. Robię co mogę Dziś z rozpędu jeszcze weszłam na bieżnię. Kondycja nie najgorsza, bo dobiegłam Choć pod koniec już było mi słabo. Generalnie chyba rezygnuję z aero po treningu, w końcu to ma być masa

KONIEC EDYCJI

Zmieniony przez - lejdiG w dniu 2012-09-24 19:27:53
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12965 Napisanych postów 20723 Wiek 41 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 607734
Fajna ta Twoja pupa, tez chce taka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 36 Napisanych postów 15338 Wiek 36 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 191806
a wołowiny nie uwzględniasz jako źródła białka lub kaczki (przy Twoich wysokich tłuszczach to jest idealne źródło zarówno białka jaki tłuszczu)?

"pod tym niechcianym tłuszczem niekoniecznie ukrywa się nasz ideał urody" Obliques
Don’t be a follower. Be a leader even if for a while you are only leading your shadow.
DT -> https://www.sfd.pl/DT_Arphiel-t1191724.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Viki, kolejna pazerna, plecy ma, talię ma, łapy ma, tyłka się zachciewa dzięki
Arphiel, dzięki za sugestię. W sumie nie wiem, czemu nie jem wołowiny. Znaczy wiem - nie umiem jej przyrządzać smacznie Da się ją zrobić na grillu elektrycznym? Wypróbuję w tym tygu. Kaczki nigdy w życiu nie jadłam Kto mnie przygarnie na obiad?

Zmieniony przez - lejdiG w dniu 2012-09-24 20:24:50
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3730 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 43931
lejdiG, dupcie to wiesz że masz do całowania
Ja wołowinę robię tak - rozbijam trochę tłuczkiem ,dobrze wymoczę...nasolę , zrobię wszystkimi przyprawami które uwielbiam-obsmażam po 2 min z każde strony.Gaz wyłączę i później znowu włączę na 10 min i jest pyszna,krucha w środku na grillu sądzę,że się da bo przyrządzałam na normalnym ...smacznego

If it doesn't challenge You
It doesn't change You ...
http://www.sfd.pl/DT_Kajtek_84_-t895857-s20.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 36 Napisanych postów 15338 Wiek 36 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 191806
Ja chętnie przygarnę i na obiad i na sesje zdjęciową
Przepis na kaczkę ostatnio wrzucałam do naszego kącika kuchennego Co do wołowiny to są dwa sposoby na jej przyrządzenie. Albo szybko na maksymalnej temperaturze (porządnie nagrzana patelnia/grill po 2-4 minuty z każdej strony - długość zależy od grubości) lub w średnich temperaturach przez dłuższy czas (jak gulasz - około 1-1,5godziny na średnim ogniu).
Kajtek - rozbijanie wołowiny jeżeli nie robisz z niej zrazów uważam, za grzech już lepiej po prostu pokroić ją w cieniutkie plasterki

"pod tym niechcianym tłuszczem niekoniecznie ukrywa się nasz ideał urody" Obliques
Don’t be a follower. Be a leader even if for a while you are only leading your shadow.
DT -> https://www.sfd.pl/DT_Arphiel-t1191724.html

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pole dance

Następny temat

Redukcja tkanki tłuszczowej.

WHEY premium