infernal20No tak tylko że problemy zaczynały/ają (to dopiero stwierdzę za parę dni) się po 3 posiłku, jeżeli usunąłbym oliwe z 2 pierwszych to musiałbym wepchnąć 75 g oliwy do 3 posiłku, oliwę mam produkowaną dla auchana lecz jest ona z pierwszego tłoczenia (może nie jest to monini czy inne popularne oliwy) lecz myślę że nadaje się ona do codziennej diety.Nie wyciągał bym od razu pochopnych wniosków i nie sprzedawał odżywki tylko usuń oliwę z pierwszych 2 treningów jeśli masz oliwę z wytłoczyn to może być problemem. Sporo ludzi ma od tego problem.
p.s
teraz tak coś mi się zaświeciło, 3 posiłek jest zawsze w pojemniku leży od ~8 do około 13:30 - 14 co daje 6 godzin, może to jedzenie po prostu się psuje (nadszedł okres wiosenny wyższe temperatury) w plecaku i dlatego są te problemy? czy przez taki okres nie powinno nic się z tym jedzeniem stać ?