Dobra, pisałem dużo, ale mnie wy***auo z neto, choć 50mb/sec mam i zczyściło nie wiadomo czemu wszystko, więc napiszę krótko..
Przede wszystkim, to odpisuje tylko na Twoje pytanie
Molder, bo wydajesz mi się spoko gość, nie zadufany w sobie, jak Twój kuzyn, a dążący do sukcesu, słuchający i siebie i tego co się dzieje dookoła, pomimo tego co już osiągnąłeś.
Słusznie !
Ja wychodzę z założenia, że zawsze można się czegoś nowgo nauczyć. Nawet od osoby, która w danym obszarze ma mniejszą wiedzę. Może mieć jednak szerszą wizję
Wracając do tematu.
KAKAŁO !!!
To jeden z tych, moim zdaniem nie docenianych "pokarmów"...
Tak, jak czerwone, wytrawne wino, wrzucane do worka z innymi alkoholami, mające jednak ewidentne działanie prozdrowotne (wspomnę tylko o dużej zawartości resweratrolu)...
nawet na rygorystycznej diecie lapmpka takiego wina wskazana !!!
Dobra, znów mnie ponosi w poboczne tematy...
KAKAŁO !!!
Moim skromnym zdaniem, najjbardziej niedoceniany produkt !
Na masie w sam raz.
Kubek kakao dziennie, najlepiej w okresie potreningowym, jak znalzał ! W dodatku ogranicza głód na słodycze...
Co do Twojego pytania...
Zostało przeprowadzonych wiele badań, które potwierdziły, że gdy pijesz kakao razem z mlekiem, blokujesz absorpcję antyoksydantów chociażby...
Generalnie, jako, że wcięło mi cały mój wywód i musiałem pisać od początku, wystarczy moim zdaniem, ja zapoznacie się z poniższym linkiem..
http://super-jedzenie.pl/74/kakao/
Generalnie kończę aktywność w tym temacie, jako, że zostałem potraktowany nie godnie do podejścia, jakie prezentowałem od samego początku.
Czekam na Twój test
Molder !