BTW: 2.3g /1 g / 5g
Posiłki w Dzień Treningowy :
1. B= 25g ,T= 20g , W = 65g - 2x jaja, mleko 2% 250g, owsiane 100g, rodzynki 20g
2. B= 25g ,T= 20g , W = 65g - razowy, szynka z kury 70g, slonecznik 20g warzywo
3. B= 25g ,T= 0g , W = 65g - ryż 100g, kura 130g, warzywo
4. B= 25g ,T= 0g , W = 65g - ostrowia 30g, carbonox 50g
5. B= 25g ,T= 0g , W = 65g - ryz 100g, kura 130g, warzywo
6. B= 25g ,T= 20g , W = 65g - makaron 80g, tunczyk 130g, oliwa 20g warzywo
7. B= 25g ,T= 20g , W = 0g - ser tw. chudy 130g, oliwa z oliwek 20g, warzywo
Posiłki w Dzień Nie Treningowy :
1. B= 30g ,T= 20g , W = 80g - 2x jaja, mleko 2% 250g, owsiane 100g, rodzynki 20g
2. B= 30g ,T= 20g , W = 80g - razowy, szynka z kury 70g, slonecznik 20g warzywo
3. B= 30g ,T= 0g , W = 80g - ryż 100g, kura 130g, warzywo
4. B= 30g ,T= 0g , W = 80g - ryz 100g, kura 130g, warzywo
5. B= 30g ,T= 20g , W = 80g - makaron 100g, tunczyk 130g, oliwa 20g warzywo
6. B= 30g ,T= 20g , W = 0g - ser tw. chudy 130g, oliwa z oliwek 20g, warzywo
tunczyk zamieniam czasem na mintaja lub wedzona makrele.
tak wyzej byly proporcje BTW jakie powinienem miec rozlozone i co bede jadl, a tutaj napisze jak mi proporcje wyszly z tego co bede jadł:
Posiłki w Dzień Treningowy :
1. B= 25g ,T= 20g , W = 88g - 2x jaja, mleko 2% 250g, owsiane 100g, rodzynki 20g
2. B= 14g ,T= 20g , W = 68g - razowy, szynka z kury 70g, slonecznik 20g warzywo
3. B= 32g ,T= 0g , W = 77g - ryż 100g, kura 150g, warzywo
4. B= 24g ,T= 0g , W = 48g - ostrowia 30g, carbonox 50g
5. B= 32g ,T= 0g , W = 77g - ryz 100g, kura 150g, warzywo
6. B= 27g ,T= 20g , W = 61g - makaron 80g, tunczyk 130g, oliwa 20g warzywo
7. B= 26g ,T= 20g , W = 0g - ser tw. chudy 130g, oliwa z oliwek 20g, warzywo
BTW: 180/80/419
BTW [
g/kg]: 2,25/1/5,2
Posiłki w Dzień Nie Treningowy :
1. B= 25g ,T= 20g , W = 88g - 2x jaja, mleko 2% 250g, owsiane 100g, rodzynki 20g
2. B= 22g ,T= 20g , W = 68g - razowy, kura 100g, slonecznik 20g warzywo
3. B= 32g ,T= 0g , W = 77g - ryż 100g, kura 150g, warzywo
4. B= 32g ,T= 0g , W = 77g - ryz 100g, kura 150g, warzywo
5. B= 27g ,T= 20g , W = 61g - makaron 100g, tunczyk 130g, oliwa 20g warzywo
6. B= 30g ,T= 20g , W = 0g - ser tw. chudy 150g, oliwa z oliwek 20g, warzywo
BTW: 168/80/371
BTW [g/kg]: 2,1/1/4,6