SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

podwyzszone tsh i ft4 dziwne

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1439

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10796 Napisanych postów 47715 Wiek 26 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 57816
witam co to moze oznaczac 2 rzeczy sie nawzajem wykluczaja a badanie powtarzalem 2x

najpierw
tsh 6,4 uIu/ml z ref. 0,27-4,2 po tygodniu powtorzylem i bylo 4.72 uIu/ml
ft4 1.74 ng/dl z ref 0.93-1.7 po tygodniu bez zmian
ft3 3.88 pg/ml z ref. 2.57-4.43
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 16223 Napisanych postów 64812 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 550022
Pytaj lekarza kierującego.

doping & zdrowie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Kontuzja łokcia

Następny temat

Kontuzja? niee!

NutLove