Bo gdy dodaję taki "serek wiejski" to wpisuję wartości jego składników w odniesieniu do 100 g, a potem gdy dodaję go do posiłków muszę pamiętać ile gram zawiera pojedyncze opakowanie/pojedyncza sztuka. I za każdym razem wpisywać.
Ale dzisiaj dodawałem coś z istniejących produktów. Coś o nazwie "omlet z dwóch jaj". I uwaga, gdy to wybrałem to - NIE MUSIAŁEM WPISYWAĆ ILOŚCI GRAM :) - tylko tam pojawiła się inna jednostka - "sztuk". Czyli zakładam, że gdy wpisałem 1 sztuka, to były to te dwa jajka w tym omlecie. Już z przeliczoną wagą i składnikami dla tych dwóch jajek.
No i pytanie:
Jak samemu dodawać produkty, tak żeby potem przy dodawaniu ich do posiłków posługiwać się SZTUKAMI, a nie gramami? Czyli 1 "serek wiejski", a nie...np.80 g s "serka wiejskiego"?
Zmieniony przez - kriSLee w dniu 2025-02-02 14:40:18
"Po tym mistycznym wydarzeniu zacząłem wierzyć w życie okołoziemskie."