do dyspozycji mam 10strzalow trenabolu 200mg 100tab dianabolu, 5 strzalow omnadrenu i 9 winstrolu depot da sie jakos zrobic z tego dobry cykl? moje dane ' WIEK 21LAT WAGA 85KG BIC 37 KLATA 106 wyciskanie na lawce 115kg
...
Napisał(a)
Witam mam zamiar zrobic 3 cykl i chcialbym zeby ktos mi momogl cykl zaczne z jakis czas ale cce wiedziec co i jak.
do dyspozycji mam 10strzalow trenabolu 200mg 100tab dianabolu, 5 strzalow omnadrenu i 9 winstrolu depot da sie jakos zrobic z tego dobry cykl? moje dane ' WIEK 21LAT WAGA 85KG BIC 37 KLATA 106 wyciskanie na lawce 115kg
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wypelnij pelna ankiete dzialu doping. Trenbolon trzeba poznac zeby go bic, to nie olej roslinny w ampulkach
UK
Polecane artykuły