Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
411
Jestem na pierwszym cyklu. 250 enan e5d. Obecnie w 10 tygodniu. Robiłem badania i mam wysokie estro.
Przed cyklem:
Testosteron:
Wynik
6,08 ng/ml
Zakres referencyjny
2.08 – 8.00
Prolaktyna:
Wynik
8 ng/ml
Zakres referencyjny
4.8 – 23.00
Estradiol:
Wynik
33 pg/ml
Zakres referencyjny
11 – 44
Przez 10 tyg wszystko było okej, samopoczucie, libido, przyrosty.
Aktualne badania:
Testosteron:
Wynik
>15 ng/ml
Zakres referencyjny
2.08 – 8.00
Prolaktyna:
Wynik
18,2 ng/ml
Zakres referencyjny
4.8 – 23.00
Estradiol:
Wynik
260 pg/ml
Zakres referencyjny
11 – 44
Samopoczucie niby okej ale czuje spadek libido. Nie ma takich checi do ćwiczeń jak wczesniej.
Jakieś rady co do estro? Jak bardzo i jak zbić? Mam symex.
Chcę trochę jeszcze pociągnąć ten cykl. Zaczać bić hcg? myślałem dac 500 ui raz w tyg. Dawać profilaktycznie symex po iniekcji?
Z góry dzięki za rady.
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
411
nie kontrolowałem, wszystko było okej, myślałem że przy takiej małej dawce nie ma takiej potrzeby...
jakie rady??
2. WAGA: 98
3. WZROST: 182
4. WYMIARY:
-biceps: 43
-klatka: 120
-udo: 66
-talia: 91
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 5 lat bez przerw, 3-4 razy w tyg
6. DIETA:
-białko: około 200g
-węglowodany: 360g
-tłuszcz: 100g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: pierwszy cykl na enanie, 10 tydzien 250 mg e5d
8. TRENING: fbw
9. CEL CYKLU: Czysta masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%: 14
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ektomorfik
13. STAN ZDROWIA: bardzo dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:135
-martwy ciąg: 185
-przysiad:155
Zmieniony przez - kamozfirst w dniu 2023-02-01 09:46:24
Szacuny
31
Napisanych postów
273
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
6462
Wrzuć HCG 300j e3d, shoty z testem rozbij na mniejsze i podawaj częściej w celu uniknięcia wahań stężeń. exe 12,5mg e3d. Za 2/3 tygodnie znowu badania.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
87275
Napisanych postów
355489
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1642865
Daj hcg 5000 jm podzielone na 3 inj co 2 dni
Exe Daj 3 dni po tabsie następnie 0.5 tabsa do każdej inj exe dawaj do posiłków z tłuszczami
Po ok 3 tyg powtórka badań
Hcg albo cały czas np 2*500 jm w tyg lub co miesiąc 5000 jm podzielone na 3 inj
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
411
lodzianin1
Daj hcg 5000 jm podzielone na 3 inj co 2 dni
Exe Daj 3 dni po tabsie następnie 0.5 tabsa do każdej inj exe dawaj do posiłków z tłuszczami
Po ok 3 tyg powtórka badań
Hcg albo cały czas np 2*500 jm w tyg lub co miesiąc 5000 jm podzielone na 3 inj