Gdy cierpisz - wiesz, że żyjesz.
Gdy cierpisz - wiesz, że żyjesz.
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź

sSc gosu

Mnie fascynuje ten kontrast masy i wymiarow zawodnikow z ich sila i szybkoscia. No i jest jakas taka "inna" atmosfera.
"I don't want knowledge, I want certainty" -- David Bowie
"I don't want knowledge, I want certainty" -- David Bowie
Pozdrawiam Sierov
człowiek, dopóki nie sprawdzi sam siebie w czynie, jest w stanie oszukiwać się bez ograniczeń
Człowiek, dopóki nie sprawdzi sam siebie w czynie, jest w stanie oszukiwać się bez ograniczeń.
2 dan Kosolokaikan Karate
No need to argue, time to fight!!!
Hope for the best, prepare for the worst...
I found out why people laugh. They laugh because it hurts...because it's the only thing that can make it stop hurting.

swoją drogą- startował kiedyś w ufc jakiś porządny (albo i nie) sumoka
na dworze i w duszy
I found out why people laugh. They laugh because it hurts...because it's the only thing that can make it stop hurting.
aha, wesołych i ...
zycze wam byscie w prezencie
dostali rzniecie,
by mikolaj zamiast brody mial dwa cycki,
robil lody
i dwa piekne blond warkocze
i wilgotne mokre krocze
Good fight, good night
ogladalem wczoraj i przedwczoraj zawody sumo. kiedys mi sie to nie podobalo, ale teraz... miodzio!!! choc jestem chyba lzejszy ze 2 albo 3 razy od przecietnego sumotori to potrafie sie nimi zachwycac.. chociaz co to ma do rzeczy ;)
na necie (dawno - linka niestety nie mam) znalazlem spis technik (1 rys. do kazdej techniki).. najbardziej mnie jaraja techniki gdzie jeden odskakuje, a drugi leci w pustke... i gleba..
a tak na powaznie. zna ktos zasady? co wolno a czego nie?
niby pchaja sie po twarzach, niby bija z liscia.. moze jakis link (do polskojezycznej strony!!)
http://banzuke.com/~movies/ - to link do filmikow z zawodow ostatnich lat :)
****SFD FIGHT CLUB****
Wole umrzec stojac niz zyc na kolanach
SESJA = system eliminacji studentów jeszcze aktywnych