baczny obserwator
...
Napisał(a)
panowie, ile jest wart peritol na czarnym rynku? tzn. ile można za niego zaproponować, żeby była to rozsądna cena?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Peritol jest w prawdzie na recepte ale mysle ze jak sie odpowiednio zagada to nie bedzie problemow z zakupem bez recepty dlatego cena podobna do tej w aptece:
syrop- ok. 15 zl
tbl- ok. 10 zl
syrop- ok. 15 zl
tbl- ok. 10 zl
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
moj kolega ma problemy z pewnymi uzywkami, przez co straaasznie schudl - nie ma kompletnie apetytu, przy wzroscie ~180cm wazy ok 58kg - szkapa - byl u lekarza pierwszego kontaktu, ale nie chcial wypisac mu tego leku (po***), dlatego dalej kombinuje
ale powiem, zeby sprobowal tak jak mowi Aleks - moze sie uda
sogi, o ile wejdą
ale powiem, zeby sprobowal tak jak mowi Aleks - moze sie uda
sogi, o ile wejdą
baczny obserwator
...
Napisał(a)
Ja tam z tym nie mam problemu,bo niestety mam AZS-atopowe zapalenie skory.
Ale mozna pogadac albo sciemnic troche,ze sie ma alergie.
Niespodziewalbym sie cudow faktycznie wzrasta apetyt,ale nie mozna tego porownywac do np.mety
Na mnie dzialalo tylko przez 1tydzien,a pozniej juz mniej i w sumie na apetyt to niewiele pomoglo.
Ale mozna pogadac albo sciemnic troche,ze sie ma alergie.
Niespodziewalbym sie cudow faktycznie wzrasta apetyt,ale nie mozna tego porownywac do np.mety
Na mnie dzialalo tylko przez 1tydzien,a pozniej juz mniej i w sumie na apetyt to niewiele pomoglo.
off
...
Napisał(a)
peritol moze i w jakims stopniu poprawia apetyt ale w tym przypadku duzo nie pomoze. niech kolega wezmie sie za siebie, zacznie cwiczyc, dobrze odzywiac sie. jak zagadasz dobrze w aptece to kupisz bez recepty choc nie bedzie to latwe. bedzie trzeba pochodzic po kilku aptekach....
...
Napisał(a)
Dibencozide magnum niech wezmie sobie i zacznie jesc duzo dobrych rzeczy jest na przytycie
same dobre hehe

<<< j**ać hołotę która z psami w komitywie >>>
...
Napisał(a)
dzieki wszystkim za zabranie glosu, zobaczymy co z tego wyniknie
baczny obserwator
Polecane artykuły