Szacuny
2
Napisanych postów
701
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
10356
nie ma sensu, to nic nie daje. Jedyne co tracisz to pot, który i tak uzupełniasz codziennym piciem, więc serio... lepiej za te pieniądze kupić coś dobrego na obiad i przyłożyć sie do ćwiczeń na siłowni.
Zmieniony przez - mathilda w dniu 2012-02-18 19:23:27
Szacuny
0
Napisanych postów
46
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
250
ja juz go mam i go nosze ale wlasnie tak mi sie wydawlo nosze go jako dodatek na silowni mialam nadzieje ze szybciej zejdzie mi z brzucha no alee...dzieki za odp
Szacuny
2
Napisanych postów
701
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
10356
ja też go mam i teraz leży i miejsce zajmuje (kupiłam zanim trafilłam do ladies - alez ja głupia...) ja go jedynie to chyba będę używać przy martwym ciągu, jako usztywnienie, ale to też raczej nie ma sensu.
Szacuny
23
Napisanych postów
2015
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
71187
Pas neoprenowy nie usztywnia. Nawet gdyby usztywniał nie wykonuje się w nim martwych ciągów. Twoim zadaniem jest tak wzmocnić m.in. mięsnie pleców, żeby to one usztywniały sylwetkę i pas nie był potrzebny.
Przy korzystaniu z pasa mieśnie tułowia nie pracują, nie są wzmacniane. A słabe mieśnie to łatwa droga do kontuzji.
Szacuny
188
Napisanych postów
65575
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
188925
a w temacie "sensu" to tak.. pas może pomóc w lepszym ukrwieniu skóry zwłaszcza gdy polaczymy jego uzywanie z maściami rozgrzewającymi i przydać sie dla osób z większą nadwaga by skora sie jako tako ściągała. Ale jak widzisz piszę "może" bo z tym to tez nie jest takie jasne, dziewczyny stosują ale szału nie ma. Na pewno jednak w odchudzaniu nie pomoże.