...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
oryginalana oxa,lecz jest ona z BD a ztego co wiem to zanizaja oni dosyc stezenia,ale łykaj smiało
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
yyy...zajawka jakaś? prolo i oxa :/ oxa jest dobra jak mostek pomiedzy cyklami,swietna sprawa na sile i suchą mase (pod warunkiem oryginalnosci) a z prolo to dla mnie marnotrawstwo...wez lepiej mietana z prolo przez 6 tyg a potem jak masz tyle hajsu nastpene 6 tyg.samej oxy + dieta i powinno sie podobać.Pzdr.
sprzedam biznes w calosci.
...
Napisał(a)
Large oxa jest dobra, wczesniej (z ponad rok temu) daty byly wybijane na paczce a hologram naklejany osobno, teraz hologram jest czescia naklejki na papierowym worku a daty produkcji/waznosci oraz bardzo czesto zawartosc torebki (szczegolnie przy Stanabolu gdzie w obiegu sa wersje po 100x10mg, 500x10mg oraz 50mg) sa wydrukowane na osobnej malej naklejce
...
Napisał(a)
Jak dla mnie orale z BD to pomyłka. Brałem stanabol i stwierdzam, że koło winstrolu to on nie leżał nawet. Meta - zależy jakie partie, raz Ok, drugi raz syf. Nie wierze że ta Oxa od BD działa jak powinna.
Z drugiej strony co my na dzisiaj mamy pewne . . . ? - NIC
Z drugiej strony co my na dzisiaj mamy pewne . . . ? - NIC
Expert w dziale DOPING
...
Napisał(a)
Nie wierze że ta Oxa od BD działa jak powinna
mam nadzieje ze nikt w to nie wierzy.
mam nadzieje ze nikt w to nie wierzy.
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
nie widzę nic bliżej roos zniknął z pola widzenia ostało mi się 40x 10 mg oxy i nie wiem do czego wcisnąć

12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
...
Napisał(a)
na twoim miejscu poczekalbym troche jak niedawno brales i potem ewentualnie dokupic jeszcze oksy do tego kreatyne i jedziesz
Polecane artykuły