Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
17
Napisanych postów
748
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
12915
Wciąż niewiele info na temat ostaryny, a z dostępnością i ceną coraz lepiej. Jest dostępny Brawn O-bol w dość dobrej cenie. Warto zainwestować? Środek lepiej dodać do cyklu czy między cyklami saa? Bardziej masowy czy redukcyjny? Jak wpływa na zdrowie (blok, lipidy, ciśnienie itp.) Jakby ktoś miał jakieś doświadczenia lub info i chciał się podzielić to pisać
Zmieniony przez - Devin w dniu 2014-02-22 22:57:35
Szacuny
42
Napisanych postów
3307
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
37391
dobre pytanie, podpisuje sie pod. Ale watpie zeby to co jest na czarnym rynku mialo cokolwiek wspolnego z tym co naprawde tam naukowcy i koncerny farm. kombinują. Jak wyjdzie apteczna wersja to bede szukal dostepu poki co to dla mnie farmazon. Pozdro!
Szacuny
24
Napisanych postów
413
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
10762
Hmm, Ciekawy wydaje się stack z 6 Bromo, 11 Andro i O-Bol - na zagranicznych forach piszą że dobrze działa jednak cena takiego 8 tygodniowego zestawu to jakieś 600 PLN. (Głównie zaraportowane wieksze ubicie ., użylenie , siła na plus, lekki spadek BF) Co potwierdzały też testy na forum Sławomira Ambroziaka (brali Osteryne nie O-Bola)
Szacuny
24
Napisanych postów
413
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
10762
L), No wiem że prosciej "przybić teścia" - ale to alternatywa dla ludzi którzy nie chcą stosować dużo mocniejszych środków. Tym bardziej że testerzy S.Ambroziaka wypowiadali się pozytywnie i wskazywali dawki 20 mg jako działające i wystarczające.
Szacuny
24
Napisanych postów
413
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
10762
A jak i skąd ja patrzyłem ceny na pierwszym lepszym sklepie internetowym gdzie to było dostępne, domyślam się że może ze 100 uda się ugrać szukając lepiej
Szacuny
1
Napisanych postów
6
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
60
Z Brawn O-bol nie brałem ale z tego co widziałem to mają kapsy po 10mg więc bierzesz okrągłe dawki. Stosowałem Ostarynę w płynie w ilości ok 25mg raz na dobę (pierwsze dnie dużo mniejsze dawki na próbę by sprawzdić jak zareaguje organizm). Efekty spoko - cykl 6 tyg. teraz końzcę drugi - potwierdzam ubicie mięcha większe i wzrost siły. To pewnie kwestia sposobu odżywiania bo mi łapy i nie tylko troszkę podrosły co sami zauważyli kumple z siłowni:D Blok lekki - po zyklu brałem jedynei tribulus i teść wrócił do normy, badań odnośnie ilpidów nei robuiłem więc się nie wypowiem. Z ciśnieniem problemów nie miałem (no chyba że mnie ktoś wk... A co do ceny to potwierdzam to co powiedział pitbull61 można sporo taniej;)