...
Napisał(a)
witam, od pewnego czasu stosuj dietę o którą poproszę o sprawdzenie jak tylko w 100% wejdzie w życie. w wielu dietach jakie przegladalem na forum w jednym z pierwszych posilkow znajduja sie orzechy wloskie i teraz moje pyt czy mozna je wymienic na pistacje? sprawdzalem w tabeli i zauważyłem ze maja wiecej bialka mniej tłuszczy i wiecej wegli jak włoskie. moim celem jest masa miesniowa.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
wiem wiem, zapomnialem zmienic. nad dieta caly czas pracuje i poprawie jak bedzie kompletna i dam do poprawki zeby nie zawracac glowy duperelami
...
Napisał(a)
w orzechach chodzi o tluszcz a mianowicie o kw.tluszczowe a wloskie jako zrodlo wielonienasyconych sa najlepsze

...
Napisał(a)
Wloskie maja w sobie arginine.. Puchniesz lepiej po treningu.. lepsze dokrwienie miesni;] I niby wiecej hgh.. POnoc arginina pobudza hgh..(hormon wzrostu)
...
Napisał(a)
A jak wiadomo.. hgh,, najlepszy koks.. na czysta mase miesniwa;)
...
Napisał(a)
A sprawdzałeś cene ? Wy***ana w kosmos
Zdrowsze są jednonienasycone niż wielonienasycone

Zdrowsze są jednonienasycone niż wielonienasycone

Wiedza jest najlepszym anabolikiem
...
Napisał(a)
JAk nie masz odpowiednich funduszy na wloskie, tannszym rowniez dobrym zamiennikiem sa pestki dyni.
GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
nie, nie spoko- na cale szczescie jeszcze kasa jest. wiec wywalam z diety pistacje i wrzucam włoskie. dzieki.
I mam jeszcze jeden poważny dylemat: jesli ukladam djete i np pisze ze posilek to 100g piersi z kurczaka, 100g makaronu, 100g ryzu to czy kazde ze 100g to jest waga produktu nieprzyżądzonego? a moze jest to waga produktu ugotowanego?
I mam jeszcze jeden poważny dylemat: jesli ukladam djete i np pisze ze posilek to 100g piersi z kurczaka, 100g makaronu, 100g ryzu to czy kazde ze 100g to jest waga produktu nieprzyżądzonego? a moze jest to waga produktu ugotowanego?
...
Napisał(a)
o to dobrze, bo myślałem że już będę głodować jeśli chodzi o makaron i ryż. Sorry-ki za byka DIETA piszemy tak.
...
Napisał(a)
Tomek-W profilu masz:
Dieta? odżywki, raczkująca dieta
Jesli tak to dieta sie najpierw zajmij
Zmieniony przez - Hihihehe w dniu 2009-01-27 07:09:41
Dieta? odżywki, raczkująca dieta
Jesli tak to dieta sie najpierw zajmij

Zmieniony przez - Hihihehe w dniu 2009-01-27 07:09:41
Polecane artykuły