...
Napisał(a)
witam,ktoś pisał o środkach organon argentyna ja mam też do tego dojście,ale niewiem jak to działa bo sam nie brałem,dostępna jest meta,anapolon,stanozolol w tab 10mg,hgh orgotropin po 4i.u.jak ktoś słyszał jak to działa to prosze o opinie bo mam to w dobrych cenach do nabycia.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja mysle ze ktos wypuscil wala. a juz z hgh to na bank.
organon z tego co sie orientuje nigdy nie robil hormonu
organon z tego co sie orientuje nigdy nie robil hormonu
...
Napisał(a)
zgadza sie organon nie robi,ale być moze pod firme podszywa sie under a jak wiadomo część z nich działa i to doskonale,dla tego chcę sprawdzić opinie innych.
...
Napisał(a)
oni nie bedzie bo nikt nie bral tutaj :)
= = = EKSPERT w DOPiNGu = = =
http://www.sfd.pl/Twoja_chwila_prawdy_III-t346227-s21.html = = = AkTUALNE FOTO = = =
http://www.sfd.pl/Twoja_Chwila_Prawdy_II-t318205-s255.html NoWe FoTo Yo!;]
Inside We all know only the strongest survive...
...
Napisał(a)
Bierze bierze kolo kuje jeszcze propa z tego "organona" i powiem ze jest w 3 tyg. wpadło juz 4kg a jest to jego 2 cyklon.Wiec cos tam jest pytanie co???

...
Napisał(a)
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
nie którzy piszą że robią badania w laboratorium,ale ja kiedyś chciałem oddać wino do badania i powidzieli mi że nie ma szans było to w lab.medycznym przy szpitalnym,dla tego pytam o opinie bo z argentyny to napewno nie jest,ale dragi też robią po piwnicach a na ulicy się tym zażerają.
...
Napisał(a)
Andrzeju, przestan
po co lapac sie za jakies gowno, wykonanie do dupy, glupia podrobka - organon argentyna
jak jest pelno sprawdzonych srodkow i firm
po co lapac sie za jakies gowno, wykonanie do dupy, glupia podrobka - organon argentyna

jak jest pelno sprawdzonych srodkow i firm
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/METANDIENONE_z_Organon-t296994.html
za wypowiedzi w tym artykule dostałem 2 sogi i bana ( gazowany13 ) niesłusznie ale cóż fachowiec jakiś mi go dał chyba he.Ten under meta działa, na odblok mam clomid węgierskiej firmy egis, kupiłem w aptece
za wypowiedzi w tym artykule dostałem 2 sogi i bana ( gazowany13 ) niesłusznie ale cóż fachowiec jakiś mi go dał chyba he.Ten under meta działa, na odblok mam clomid węgierskiej firmy egis, kupiłem w aptece

...
Napisał(a)
chcesz na sile przekonywac ludzi do tego towaru ?
czy jaki masz cel ?
jest tyle sprawdzonych firm, po co ryzykowac
moze i dziala, LL tez kiedys dzialalo
ciekawi mnie tylko kto byl tak glupi zeby podszywac sie pod organon
wiadomo odrazu, ze nie robia tych srodkow
wykonanie wskazuje raczej na wykonanie piwniczne, prawdziwy under
czy jaki masz cel ?
jest tyle sprawdzonych firm, po co ryzykowac
moze i dziala, LL tez kiedys dzialalo
ciekawi mnie tylko kto byl tak glupi zeby podszywac sie pod organon
wiadomo odrazu, ze nie robia tych srodkow
wykonanie wskazuje raczej na wykonanie piwniczne, prawdziwy under

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!