Szacuny
3
Napisanych postów
239
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1213
wczoraj robilem badania w szpitalu, pobierali mi krew i wyszlo ze mam 6 razy wiecej od normy kreatyny/. kreatyniny i innych rzeczy, powiedzieli ze napewno chodze na silownie i biore jakies odzywki, to ja sie przyznalem ale bralem kretke 4 miechy temu i to tylko 200 g, a teraz mam wysoki poziom, teraz mam trec xxl i ovopol, mowia ze to bardzo niezdrowe i zeby przestac to jak najszybciej jesc, tylko na pudelku pisze ze to zdrowe, co wy na to ?? moge zeskanowac moje wyniki
Szacuny
72
Napisanych postów
5491
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
48118
ja robiłem sobie wyniki 2 tygodnie temu.... jestem po 5 miesięcznej kuracji dość sporymi ilościami HMB .... kreatynę też brałem jakieś 5 miesięcy temu i to 350gr na cyklu.... oprócz tego jem witaminki ... pije białeczko i uprawiam sport ... moje wyniki sa idealne ...
Szacuny
58
Napisanych postów
10634
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
36062
Znajomy lekarz mawia... "nie ma ludzi zdrowych...są tylko niedokładnie zdiagnozowani" ... Twoje wyniki są taki bo nie robili dokładniejszych... jakby naprawdę się za Ciebie wzięli... to byś dopiero doła załapał... jeden taki koleś po 50-tce około 10 lat temu był na coś tam w szpitalu... powiedzieli mu, że jak nie zmini trybu życia (a żył mocno ) to z 3 miesiące umrze... a jak zmieni to z rok jeszcze pociągnie... koleś uznał, że p...li tych lekarzy i woli żyć dalej mocno przez te 3 miesiące.. i tak się zagalopował, że zyje do dziś.... i to nadal mocno ... czasem lepiej się nie badać