Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
4
Napisanych postów
265
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1370
pisze poraz kolejny poniewaz mam wieczny problem z hcg jestescie pewni ze testem ciazowym sie to sprawdza bo jezeli tak to sprwdzalem juz chyba z 5 razy roznych firm i wszystkie sa do dupy z rok temu sprawdzalem organonu i dupa,provigol rok temu i dupa teraz ziomek mi przyslal z angli tez provigol i tez dupa,zalatwilem z fering pharmacy niby orginal pakowany po trzy widac ze jest dobry z wygladu a na tescie tez dupa negatywny ale jajka jakby troche lepiej
Zmieniony przez - miczelx w dniu 2012-12-23 22:27:11
Szacuny
76
Napisanych postów
1720
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
22401
Sa testy i testy.Nie wszystkie sa jednakowe.Sprawdz kolego ze kazdy test ma swoja czułośc.Sa badziewne i te lepsze.Wszystko zależy od czułosci testu. Te domowe dostepne w apece maja rózną czułośc. a swoja droga nawet u tych lepszych bywaja błędy.Kup dobry test albo jak Aras. Tu masz linka o testach a o czułości poszukaj. Mogłeś miec hvjowy test, hvjowy towar , błąd albo kombinacje tych wszystkich mozliwości. Dobry test i dobry towar wynik tez powinien byc dobry. http://www.rodzinko.pl/artyku-y/8209-domowe-testy-ci-owe-przegl-d.html
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę, gdyż to ja jestem ten najgorszy
Szacuny
768
Napisanych postów
18729
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
154865
Ja oceniam dzialanie hcg po tym czy jaja troche puchna a na serio to zawsze sceptycznie podchodze do hcg bo przez te wszystkie posty jak to hcg trzeba trzymac w odpwoednich warunkach itd to juz sam nie wierze ze od dila mozna miec dobre...