Pytam,... więc nie błądzę...
...
Napisał(a)
Witam, jaki odblok zastosować do 20 ampułek prolongatum??> Czy wystarczy tylko 30 tabletek Nolvadexu?? Proszę o rzetelną odpowiedź ;D
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
co to za cykl na 20 amp prolo :/
20-24 tab clomidu styknie.
20-24 tab clomidu styknie.
HIGH LIFE
...
Napisał(a)
200 e4d ;D Do tego na kickstart 100 tasików metki było...
Pytam,... więc nie błądzę...
...
Napisał(a)
stawial bym na tradycjny odblok.
trzy pierwsze dni po 2 tabsy clomu i potem do konca po jednym (mowie u 24 tabletkach)
trzy pierwsze dni po 2 tabsy clomu i potem do konca po jednym (mowie u 24 tabletkach)
Sila jest bogiem, trening nalogiem, rzezba zabawa a masa podstawa
wielki spadek i wielki powrót
...
Napisał(a)
odblok jak marcelino moze byc.pierwsza porcje clomidu przyjmujesz 2 tyg po ostatnim strzale z prolo
jeszcze 10 sogów i bede specjalistą
...
Napisał(a)
jak sie jaja kórczą to troche pobolewają? bo mi sie zdaje ze mi troche sie skórczyły..jestem 7 tydz w piramidzie tj 3 tyg 100e5d nastepne 2 tyg 100 e3d a teraz jade nast 2 po 200e5d ( w piramidzie bo póchną suty i prostata i chciałem to odwlec troche ..łykam teraz po pół tabsa tamoxyfenu dziennie tak wrazie w gózki z sut schodzą łądnie ... to już chyba teraz Hcg bylo by załądować?
pump it
...
Napisał(a)
Witam niechce zakladac nowego tematu wiec napisze tutaj prosze o podenia odblokua na cykl
1-8 enan 200mg e4d
8-10 prop 100mg eod
1-8 enan 200mg e4d
8-10 prop 100mg eod
...
Napisał(a)
darmozjad- co to za cykl? sam enan ?? i tak, jaja moga pobolewac jak sie kurcza
sqn- taki sam jak napisalem wczesniej, tylko czemu propa jedyne dwa tygodnie ?? dziwne troche.
sqn- taki sam jak napisalem wczesniej, tylko czemu propa jedyne dwa tygodnie ?? dziwne troche.
Sila jest bogiem, trening nalogiem, rzezba zabawa a masa podstawa
wielki spadek i wielki powrót
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat