SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ochraniacz na zawody kyokushin

temat działu:

Sztuki Walki

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2033

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6 Wiek 26 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 40
Witam, mam pewien problem. Myślę nad zawodami karate kyokushin i mam 18 lat oraz jestem dziewczyną. Mam pytanie dotyczące ochraniacza piersi do kyokushin do zawodów. nie mam pojęcia jaki wybrać. proszę o jakiś link z ochraniaczem który nadaje się do zawodów.

Z góry dziękuję.

czy może być ten? : http://www.bokken.pl/p247,ochraniacze-piersi-dla-kobiet-masters-op.html 
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1101
Cześć. Z tego co się orientuję, masz do wyboru dwa typy ochraniaczy: w formie koszulki z wkładkami (taki jak wstawiony przez Ciebie w linku) oraz plastikowy, sztywny, taki jak np. ten: http://oi42.tinypic.com/e03bq0.jpg . Pierwszy pewnie będzie wygodniejszy, ale drugi (sztywny) z pewnością zapewni lepszą ochronę - używam takiego od niedawna i szybko się przyzwyczaiłam. Nie wiem czy do zawodów karate kyokushin wymagany jest sprzęt zatwierdzony przez federację - jeśli tak, to ograniczałoby to Twój wybór.

Zmieniony przez - Klaudia_TKD w dniu 2014-01-19 23:22:48
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 76 Napisanych postów 483 Wiek 27 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 33430
Najpierw popytaj się trenera. Niech Ci powie, który byłby najlepszy pod zawody kyokushin i czy w każdym możesz startować w tych zawodach.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Chińska szabla dwuręczna

Następny temat

3 otwarte zajęcia w Akademii Yiquan w styczniu

Sztos