...
Napisał(a)
przede wszystkim chce zapytać czy bedzie to bardzo dobre polaczenie? oraz bo się już pogubiłem z tym dawkowaniem kre-alkalyn w jakich porcjach :>
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- "Dawkowania Różnych Kreatyn"
- >>> SPIS ZAKOŃCZONYCH TEMATÓW TESTOWYCH <<< (10-12-06r.)
- FAQ: Odżywki i suple a początkujacy. by Boguc
- kreatyny połączenia fuull wypas->artykuł sprawdz koniecznie!!
- Cytrulina , jabłczan cytruliny
- TEST: Reductio maximo cum studio - jakub.ch, podsumowanie po TIGHTcie str. 22, 30
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Odpuść te KA, bo jest przereklamowane.
Na to miejsce wrzuć np. najzwyklejszy w świecie monohydrat i będzie o.k.
Na to miejsce wrzuć np. najzwyklejszy w świecie monohydrat i będzie o.k.
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
mono zadzialalo na mnie przez 1 cykl niesamowicie, powtorzylem na nim cykl dodam ze to mono od universala i nie bylo wiekszych zaskoczen o wiele slabiej bylo niz za 1wszym razem.
...
Napisał(a)
hm, teraz go wlasnie bede testowac dopiero ale od syntraxa swole v3+ cm3 od olimpu, ale chce po tym jeszcze czegos innego sprobowac innej formy krety, bo jak mowie mono mnie zawiodło. slyszalem ze KA jest dobre dlatego pytam wczesniej by sie zaopatrzyc. dlatego nei wiem czy KA, czy CEE czy Orotan. zalezy mi na sile i masie ale bardziej na masie. dieta jest tylko chce teraz dobrych cykli ktore przyspiesza mi moj rozwoj NATURALNY :D:D
...
Napisał(a)
Orotan jest ok lecz drogi strasznie... Możesz równiez spróbować np Crea Shot który ma 3 formy kreatyny.
...
Napisał(a)
PBC_Slupsk - owszem, lecz z tego co pisze autor mozna wywnioskowac że to bd 3cykl (mogę sie mylić) i w tym wypadku 6 form raczej nie potrzebne.
...
Napisał(a)
a moze co cykl sprobowac by mocniejszej formy. na pierwsyz cykl slabsza 2 mocniejsza a 3 najmocniejsza
...
Napisał(a)
Niema czegoś takiego.
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
Polecane artykuły