Szacuny
21
Napisanych postów
2533
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
21926
Co wy na to, żeby stworzyć nowy dział, który konkretnie dotyczyłby sprzętu? Jest wiele pytań na ten temat i wiele osób robi lub chce robić swój własny sprzęt samoróki. Byłoby w nim wszystko związane z budową, konkretne galerie, jak to zrobić żeby było sprawne i wytrzymałe, i inne podobne rzeczy związane z sprzętem siłowym, przecież sprzęt do siłowni to równie ważna sprawa jak dieta i trening. I wiem, że powiecie, w dziale posiłowni, o siłowni jest sporo tych temató, ale wszystko jest chaotyczne, trudno szybko znaleźć konkrety jeśli są. Z resztą wyobraźcie sobie w tym dziale posił o sił. pytania i inne rzeczy związane z odżywianiem i treningiem, po to zrobiono oddzielne działy, żeby się nie mieszały
Szacuny
21
Napisanych postów
2533
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
21926
nia ma sprawy piszcie co sądzicie, to chyba sensowny pomysł i napewno przydatny taki dział byłby, forum musi się w końcu rozwijać są tu też działy uderzane combaty i inne, do tego też jest sprzęt potrzebny, aczkolwiek w mniejszym stopniu
Zmieniony przez - tommac20 w dniu 2007-12-21 22:31:02
Szacuny
21
Napisanych postów
2533
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
21926
ale czemu, na pewno by było ciekawiej, a w po siłowni o siłowni jest troche chaos, bałagan jeśli chodzi o tematy postów, lepiej mieć stos tematów o wszystkim niż część konkretnych wyodrębnić?
a i fajnego mam avatarka? dziś wstawiłem i typowy dla avatarka podpis
Zmieniony przez - tommac20 w dniu 2007-12-21 23:02:42
Szacuny
11341
Napisanych postów
72878
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
960985
nie ,
nie ma czegos takiego jak 'jedną w tą, czy tamtą'
gdybym miał tylko opcje usuwania działów , od reki wylatuje 1 lub 2
poza tym w weekend beda totalne 'porzadki' z nieaktywnymi modami i boldami
to samo z tymi działami, ale to musi zadziałac mateo bo ja nie mam (i nawet nie chce miec) opcji usuwania działu
a dla Twojej propozycji nie widze przyszlosci, jezeli chodzi o nowy dział
minie rok ,a bedzie 50% strony zapelnionej tematami