Widziałem dziś reklame w gazecie nowości HI TECA.Nareszcie mają izolat serwatki...Jest tez jakaś nowa mieszanka białek, która rzekomo składa sie z 12 komponentów.Jestem ciekawy co to za produkty.HI TEC bardzo został ostatnio w "tyle" i moze nareszcie zacznie nadrabiać.Jak macie jakieś info o tych nowościach to skrobnijcie coś.Pozdrawiam.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
A na stronie Hi Teca nie pisze? Ja osobiście ich nie miałem, ale jakby firma Hitec zechciała podesłać próbkę to z cxhęcią wystawię opinię
Druga sprawa to różnice między białkami nie ma aż tak dużej różnicy żeby były jakieś widoczne efekty.

Druga sprawa to różnice między białkami nie ma aż tak dużej różnicy żeby były jakieś widoczne efekty.
Leniwy i d****nie eksperymentujący Słabeusz
Doradca w dziale Suplementacja
...
Napisał(a)
dokladnie - nie bedziesz mial za duzej roznicy jesli bedziesz stosowal drogei izolaty - czy tylko bialka jaja - tak wiec nie przejmu sie tym ze nowa serwatka ma jakis dodatek 

...
Napisał(a)
Chyba ze masz kasę to możesz się bawić w WPI, jeśli nie to najlepiej pozostać przy równie dobrze skutecznym WPC i mieszankach.
Leniwy i d****nie eksperymentujący Słabeusz
Doradca w dziale Suplementacja
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!