...
Napisał(a)
Czy nowa kreatyna olimpu jest naprawde taka dobra?? Jesli mozecie to wypowiedzcie sie na jej temat.......Dzieki z gory, pozdrowka rechu!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witam, chyba jestem jednym z pionierow kreatyn nowych z OLIMPU, wiec chyba jako pierwszy sie wypowiem. Jestem w trakcie cyklu. PIRO+MONO obydwa creapure. Przyznam sie szczezre ze podchodzilem sceptycznie do nowych kreatyn -jestem w koncu po 4-5 cyklach mono wiec i skutki powinny byc mniejsze. Ale milo mnie zaskoczyla ta mieszanka. Wzrost sily znaczny, kop na masie, a przedewszystki duzo energi i zwiekszona wytrzymalosc. W sumie to niedlugo zblia sie polowa mojego cyklu - jak go skoncze to dam wyniki- puki co ,jestem zadowolony. Trudno mi ocenic te dwa specyfiki z osobna- dlatego pisze o ich polaczeniu.
Grzegorz.
Wasz unizony moderator Sztuk Walk i Gier Komputerowych.
Grzegorz.
...
Napisał(a)
Rona a dawki po 5g obydwu?
Moderator
"Wszystko jest trucizną decyduje tylko dawka."
Moderator
"Wszystko jest trucizną decyduje tylko dawka."
...
Napisał(a)
Rechu, przeczytaj uważnie pierwszy post na tej stronie: citro i piro.
Ron, cieszę się, że działa...!
S. Ambroziak
Ron, cieszę się, że działa...!
S. Ambroziak
S. Ambroziak
...
Napisał(a)
u mnie w sumie leci drugi tydzien na piro (w treningowe naczczo 6 kapsow, w beztreningowe naczczo oraz przed snem po 6 kapsow) + mono po silowni 5g. dzis bedzie trzeci trening jak wezme ryboze 5g do mono.
na ostatnim treningu juz odczulem przyplyw sily. dzis robie trening barkow wiec ocenie czy poprawa sily jest widoczna czy to tylko power wypity przed silka
a nawiasem mowiac konczy mi sie juz pirogronian i chyba dokoncze cykl na citro bo jakos nie zauwazylem szczegolnych wlasciwosci spalania tluszczu ale moze za wczesno aby oceniac.
pozdrawiam
na ostatnim treningu juz odczulem przyplyw sily. dzis robie trening barkow wiec ocenie czy poprawa sily jest widoczna czy to tylko power wypity przed silka

a nawiasem mowiac konczy mi sie juz pirogronian i chyba dokoncze cykl na citro bo jakos nie zauwazylem szczegolnych wlasciwosci spalania tluszczu ale moze za wczesno aby oceniac.
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Borsuk - 10 caps po treningu mono. Na dobranoc 10 caps piro.
Taki sam schemat w dzien beztreningowy. W sumie nie czuje by to byla woda, no ale zobaczy sie pozniej, puki co- planuje na dluzej sie zwiazac z tym sposobem suplementacji
Grzegorz.
Taki sam schemat w dzien beztreningowy. W sumie nie czuje by to byla woda, no ale zobaczy sie pozniej, puki co- planuje na dluzej sie zwiazac z tym sposobem suplementacji

Grzegorz.
...
Napisał(a)
Acha - biore bez glukozy (brzuszek jeszcze maly mam
) i bez ribose (zapomnialem kupic) i w sumie pociagne tak chyba do konca cyklu, wkoncu kredki dawno nie bralem wiec naturalne zapasy powinny wystarczyc.
Grzegorz.

Grzegorz.
...
Napisał(a)
Acha - co do spalania tluszczu - to cos tam cos tam sie dzieje ale dopiero maly zalazek
poczekam o konca.
Grzegorz.

Grzegorz.
...
Napisał(a)
Ron, spalanie tłuszczu znacznie nasili dodanie HCA do piro. Kup dzisiaj Przegląd Sportowy. Jest o tym artykuł!
S. Ambroziak
S. Ambroziak
S. Ambroziak
...
Napisał(a)
Chyba juz nie zdaze kupic. Mam w szafce ze trzy opakowania HCA ale Hiteca.
Grzegorz.
Grzegorz.
...
Napisał(a)
Panie Sławku a jaka jest skuteczna dawka hca przy suplementowaniu piro i osobno
Poprzedni temat
GREEN TEA - inaczej
Następny temat
Porada - p.Szukała , Ambroziak i inni spece :-)
Polecane artykuły