Wiek 36
Staż wczesniej około 3 lata siłownia, pare miesęcy biegania
Waga 63,5
Wzrost 170
Łydka 37
Udo 58
Biodra (pupa) 97
Pępek
Talia 72
Klatka 92
CEL poprawa jakości i wzmocnienie ciała, szczególnie pleców i nóg
choroby- brak
wady postawy- zniesiona lordoza lędzwiowa, mam jakieś dziwne kolana, które utrudniają bieganie

alergie- brak
miesiączki- brak, karmie piersią 15m bliznięta
antykoncepcja- brak
leki- brak
Nic nie stosuje, stosowałam kiedys najrózniejsze suplementy

Diety- od dawna nic nie stosowałam. Starałam się jeść zrównoważone btw dla mnie (więcej węgli mniej białka i tłuszczy) Od czasu ciąży jem w cały świat, po porodzie często nie mam czasu się zastanawiać co zawiera mój posiłek. Przed ciążą ważyłam 60 kg ładnych pare lat- właściwie odkąd pamiętam. (plus/ minus 2 kg) w wieku około 7 mies dzieciaków waga stanęła na 63 kg, pod koniec ciązy było to 83 kg

Waga jest ok moim zdaniem, ale wiek już słuszny i ciało się sflaczało haha. Ledwo nadążam za moimi gremlinami.
siłownia- tak, od czerwca otwierają, niestety możliwość tylko 2x w tyg
obecnie nie trenuję, nie mam pojęcia od czego zacząć, aby nie zrobić sobie przysłowiowego kuku.
Rozstęp mięśnia prostego wynosi obecnie 1 palec i chyba lepiej nie będzie (talia przed ciążą 59 cm, donosiłam prawie 3kg miśki do 38 tc

Zdjęcia może się uda wstawić póżniej.. raczej szeroka obrecz barkowa, waskie biodra, ale duza pupa i uda

Czy siłownia 2x w tyg ma sens? i jak ułożyć trening? 2xFBW? góra/ dół? moge też robić godzinne spacery szybkim krokiem pomiędzy treningami.. więcej mlodzież w wózku nie wysiedzi

Zmieniony przez - zwolnegowybiegu w dniu 2020-05-19 07:48:07
Zmieniony przez - zwolnegowybiegu w dniu 2020-05-19 07:51:53
Zmieniony przez - zwolnegowybiegu w dniu 2020-05-19 08:29:10