WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

nierówne piersi

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 3864

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 39
siema, mam takie dosyć dziwne pytanie, ale tutaj chyba uzyskam odpowiedź, a mianowicie mam nierówne piersi, lewa jest znacznie większa od prawej. Czym to może być spowodowane i czy to się wyrówna, jeżeli regularnie będę ćwiczył ?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
rutkow Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 8699 Napisanych postów 50769 Wiek 45 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 390514
wrzuc zdjecie , bo moze sobie wkrecasz
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11202 Napisanych postów 52089 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
rutkow
wrzuc zdjecie , bo moze sobie wkrecasz

Ej, to moze być laska a Ty możesz pójść do pierdla

Zacznijmy od płci bo nick jest zgubny . Jeśli facet to wklej zdjęcie to się określi
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 39
"Czym to może być spowodowane i czy to się wyrówna, jeżeli regularnie będę ćwiczył ?"
...
Napisał(a)
Początkujący
jest problem, że na zdjęciach tak bardzo tego nie widać
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11202 Napisanych postów 52089 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
zależy, czasem to zależy od genetyki, daj to zdjęcie to się zobaczy.

Może spróbuj treningu hantlami? Z czasem przy odpowiedniej technice powinno się wyrównać
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 470 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 9366
Jak nie widać na zdjęciach to normalnie z daleka też nie będzie widać nie ma się czym przejmować

Zapraszam REAKTYWOWAŁEM DZIENNIK-->
http://www.sfd.pl/[DT]_Forcer_Masa_masa_masa_-t1005515.html 

...
Napisał(a)
Początkujący
ale właśnie w tym problem, że to mój kompleks
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 470 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 9366
Daj zdjęcie.

...
Napisał(a)
Początkujący
łapcie

...
Napisał(a)
Początkujący
Ja tu nic takiego nie widzę.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Trening

Następny temat

podciaganie ba drążku a siłownia

electro
Polecane artykuły