...
Napisał(a)
Mam 20 lat i od najmłodszych lat miałem silny niedobór wapnia(wogóle nie piłem mleka i nie jadłem żadnych nabiałów, na chlebie nigdy nie miałem sera, tylko zawsze szynkę). Mam pytanie, czy mam jeszcze szansę, aby mieć mocne kości i aby nie dostać jakiejś choroby(np. osteoporozy)?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jasne że masz. Jedz to co czego nie jadłes. Dorzuć jakis kompleks Vita-mineralny. Jedz potrafy bogate w wapń i fosfor i Ole!
...
Napisał(a)
dla twej wiadomości - kości wciąż ulegają procesom budowania i rozpadu ! mają budulec + hormony - to sie wzmacniają !
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
Słyszałem, że alkohol negatywnie wpływa na układ kostny. Chciałbym się dowiedzieć, w jaki sposób oraz czy jeden wypad w tygodniu do pabu, gdzie wypijam 3 piwa jest szkodliwy?
...
Napisał(a)
alkohol wpływa negatywnie na wiele rzeczy ale co do kości to nic mi nie wiadomo
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Polecane artykuły