Szacuny
2
Napisanych postów
295
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
2201
Czesc wam, biore kreatyne juz tydzien i nie widze efektow sile :( dalej robie takie same serie i powtorzenia :( dlaczego tak jest ? czy juz powinny sie ukazac efekty ? biore do kreatyny hmb i bcaa (to i to juz koncze) i xxl oraz b12 naturella
Szacuny
63
Napisanych postów
5807
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
40909
a jesz coś oprócz tych proszków?? mam na myśli normalne jedzenie?? wiele osób odczuwa działanie kreatyny dopiero pod koniec czwartego piątego tygodnia zażywania...
Szacuny
2
Napisanych postów
295
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
2201
jem, rano jem platki kukurydziane czy zapkiekanki, a po szkole to obiad, dzisiaj np piersi z kurczaka... po treningu zawsze robie sobie ser bialy z kakaem, mlekiem i cukrem i miksuje to i jest pycha
Szacuny
2
Napisanych postów
616
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
10880
moze za czesto robisz te same serie i powtorzenia ? miesnie musza odpoczywac
dieta jest ?
poza tym efekty najwczesniej po tygodniu widac. U Ciebie mozliwe ze akurat pojawia sie pozniej
...raz na worku, raz na sztandze, walcz walcz walcz Ty walczysz ja walczę...
www.therainforestsite.com ratuj lasy tropikalne
Szacuny
2
Napisanych postów
295
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
2201
a ile razy cwiczyc kazda partie miesni w tyg ?
ja cwicze tak :
pon - klata
wt-bic barki
sr wolne
czwa klata tric
piatek bark bic przedramie
sobota plecy
niedz woklne
Szacuny
63
Napisanych postów
5807
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
40909
to żadna odpowiedź... ja trenowałem 8 lat kolarstwo górskie ale nogi i tak ćwicze... a kolarstwo lepiej wyrabia nogi niż piłka nożna... mięśnie nie trenowane zwyczajnie zanikają i jesli nie bedziesz ich trenował to będziesz wyglądał w przyszłości jak latawiec na sznurku... a to śmieszny widok
Szacuny
137
Napisanych postów
22600
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
112308
"rano jem platki kukurydziane czy zapkiekanki, a po szkole to obiad, dzisiaj np piersi z kurczaka... po treningu zawsze robie sobie ser bialy z kakaem, mlekiem i cukrem"
imho dziwna ta twoja dieta... co z posilkiem w szkole? dostarczaj odpowiednich ilosci b/t/ww? czy wszystko 'na oko'?
Szacuny
11207
Napisanych postów
52120
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
WILLHELM nie koniecznie jeśli kolega ma bardzo dobrze rozwinięte nogi od górnej częsci ciała ! wygląda to nieproprcjonalne ! i trzeba w jakiś sposób zniwelowac tą różnice !! a przecież chodzi nam o dobrą sylwetke proporcje !! nie każdy chce zostać kulturystą !!
Zgadzam się z tobą , dużo osób zapomina o treningu nóg , ale wszystko zależy od rozmiarów