...
Napisał(a)
Jaki jest wpływ napojów typu red bull, tiger albo burn na dietę redukcyjną? Można pić czy nie można? Pije od czasu do czasu, ale chce zwiekszyc te ilości, a nie wiem jak to sie odbije na diecie redukcyjnej...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
rothenchłopcze zastanów się co piszesz
Rothen, thx, tego szukalem
Zmieniony przez - Rodic w dniu 2007-03-28 23:09:58

Rothen, thx, tego szukalem

Zmieniony przez - Rodic w dniu 2007-03-28 23:09:58
...
Napisał(a)
Wypiciu 100 ml raz od czasu nie powinno zaszkodic, choc takie napoje zawieaja cukier, wiec co za duzo to nie zdrowo 

...
Napisał(a)
Mozesz pic, szczegolnie przed wysilkiem lub ciezkim dniem, ale sa bardzo drogie i nie oplaca sie. Masz tanie zamienniki w posiaci suplementow.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Na redukcji bym odrazdal...Cukier,WW, i bez korzysci a kopa i tak nei poczujesz..Cjyb ze wypijesz 2 lub 3 ale na redukcje raczej nie brazdo
A polecalbym mocna kawe...Przy redukcji jak njabradziej
Wspomaga termogeneze i jak dzial ana ciebie kofa, to i kopa p[oczujesz

A polecalbym mocna kawe...Przy redukcji jak njabradziej

GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
nie pij tego świństwa - dosyc drogie to jest ,w smaku ( jak dla mnie ) paskudne , a kopa to może ma ale jak dolejesz wódki 

tylko jeden klub
kocham aż po grób...
...
Napisał(a)
Dawaj red bull light i nie masz sie co martwic a nawet na + bedzie bo kofa+tauryna+inne wit/min sa potrzebne na redukcji jak siemasz 

...
Napisał(a)
red bull bez cukru na redukcji jak najbardziej. szczegolnie jesli jestes na efce, bardzi oizytywne doznania 

...
Napisał(a)
ja na ten przykład
wolę kofeinę w tabsach ale od czasu do czasu lubię wypić dla smaku, małe ilości na pewno nie zaszkodzą.
Zmieniony przez - antfarm w dniu 2007-03-28 13:22:15

Zmieniony przez - antfarm w dniu 2007-03-28 13:22:15
Where Were U in '92?
...
Napisał(a)
na redukcji wręcz zabronione
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Poprzedni temat
nadmiar sadla na masie HELP
Następny temat
Wpływ środków na spalanie tłuszczów na organizm
Polecane artykuły