...
Napisał(a)
a wiec wg naukowcow i najnowszych badan, wszystkie witaminy syntetyczne nie dzialaja pozytywnie lub nawet szkodza,pupularnie wit a ,c , e , b ,mg,zn, itp przyjmowany w postaci tabletek nc nie daja a wrecz szkodza ,.co wy na to, podobnie jak inne suplementy,radze poczytac
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...mało tego, łącznie niektórych minerałów/witamin w jeden complex wzajemnie się wyklucza w działaniu. Tak więc marketingowe chwyty - mamy/proponujemy/stworzyliśmy dla was taki complex, że wystarczy 1tbl dziennie jest bublem. Pomijam fakt łykania x2 czy x3 dawek syntetyków w czasie trwania choroby aby wyzdrowieć - proponowanych nawet przez lekarzy.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
W takim razie przydadzą się linki do tych badań?
Ja tymczasem polecam przejrzeć te wszystkie badania robione przez ostatnie lata.
Ja tymczasem polecam przejrzeć te wszystkie badania robione przez ostatnie lata.
...
Napisał(a)
Temat co jakiś czas odżywa. Koncerny farmaceutyczne lobbują za deprecjonowaniem zdrowych nawyków, bo tracą ludzi chorych - czyli swoich klientów.
S. Ambroziak
...
Porządny obywatel Polski
brrrrrrrrrrrrrrr
aaaaaaaahrrrrrrrrrrr
AMUZABI
...
Napisał(a)
Sławku 5na
Bez rozwijania tematu..... Ja już powinnienem być kaput.... a tu zdrówko ideał.
Nie tylko oczy szeroko otwarte ,ale też głowa;.

,- ....co potrafi lobby np. farmaceutyczne to patologia.
Bez rozwijania tematu..... Ja już powinnienem być kaput.... a tu zdrówko ideał.
Nie tylko oczy szeroko otwarte ,ale też głowa;.
wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze
...
Porządny obywatel Polski
brrrrrrrrrrrrrrr
aaaaaaaahrrrrrrrrrrr
AMUZABI
...
Napisał(a)
Aż pójdę jutro kupić forum i zobacze co tam jest ;P
Z tego co pamiętam w forum są przedruki z innych gazet zagranicznych,ciekawe kto i jak tłumaczy te bzdury.
Z tego co pamiętam w forum są przedruki z innych gazet zagranicznych,ciekawe kto i jak tłumaczy te bzdury.
...
Napisał(a)
W formie tabletek to można się zgodzić,.........,kiedyś przeczytałem fajny artykuł o aptecznej witaminie b-complex,że trzeba by było jeść po całym opakowaniu naraz aby odniosło jakiś terapeutyczny skutek,ale to tak na marginesie.
Wracając do postu,..........,witaminy i minerały w formie chelatów nie szkodzą,organizm przyswaja tyle ile potrzebuje,a dodatkowo chelaty powodują usuwanie metali ciężkich z organizmu.
Więc tylko chelaty.
ps.nie czytam głupot,wpisz w Google "chelaty" i wszystkiego się dowiesz,jest cała masa artykułów. Z aptecznych witamin z czystym sumieniem można brać naturalną postać witaminy E-tokoferol.
Wracając do postu,..........,witaminy i minerały w formie chelatów nie szkodzą,organizm przyswaja tyle ile potrzebuje,a dodatkowo chelaty powodują usuwanie metali ciężkich z organizmu.
Więc tylko chelaty.
ps.nie czytam głupot,wpisz w Google "chelaty" i wszystkiego się dowiesz,jest cała masa artykułów. Z aptecznych witamin z czystym sumieniem można brać naturalną postać witaminy E-tokoferol.
...
Napisał(a)
Zawsze jako opcję można zjeść co dzień kilo marchwi,kilo jabłek i kilo bananów
)))

Poprzedni temat
odżywki białkowe Olimp
Następny temat
rewolucje zoladkowe po vitamin antiox
Polecane artykuły